Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszulka autograf Pashy, Neo, kubena, TaZa - prośba o wycenę

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem regulamin lokalny i nie ma tam nic o prośbie o wycenę (fakt faktem nie na tematu, ale nigdzie indziej chyba mi tak nikt nie pomoże jak osoby z działu CS GO, więc proszę moderację o wyrozumiałość)

Rozmiar: M

Autografy:

-Pasha (w sumie to nawet 2 autografy, bo marker słabo działał i pasha poprawiał (oba średnio widoczne :/))

-Neo

-kuben

-Neo

Koszulka zakupiona na tegorocznym PGA (kosztowała mnie chyba 150zł (bez autografów oczywiście)) na stoisku G5 (ten model: http://g5store.eu/kategoria/koszulki/koszulka-virtus-pro)

Na dowód autentyczności autografów mam swoje zdjęcia z wyżej wymienionymi osobistościami.

Ma ktoś pojęcie jaka byłaby jej wartość? Mam ostatnio trochę zaległości w płaceniu i jestem zmuszony ją sprzedać :(

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Nieco ponad 200 zł.

Ja osobiście z IEM'a sprzedawalem koszulke HyperX'a (wyłapaną) i z podpisami TSM to sprzedałem ją za 40 zł.

Opublikowano

Tyle ludzi ma już koszulki z autografami zawodników, że ceny takowych są niskie. Na każdej większej imprezie są organizowane stoiska z podpisywaniem autografów, to czego można się spodziewać?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...