Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard i Secret santa

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostałem bonusowy kod za 15 zł więc długo nie myślałem poszedłem po psc za 20 i mam 35 zł i próbojac zapłacić wyskakuje this pin cannot be USed in this shop wie ktoś co robić?

Opublikowano

Zapewne ten kod psc jest przeznaczony do jednej gry i dlatego nie możesz go użyć w WoT.

Opublikowano

Wpisałem i nie działa dlatego pytam

Spróbuj e napisać do supportu paysafecard

Może ten kod z akcji od psc po prostu się skończył?

Opublikowano

To na pewno nie jest zwykły kod psc, przypuszczam, że jest przeznaczony do jakiejś gry/sklepu. 

Opublikowano

To na pewno nie jest zwykły kod psc, przypuszczam, że jest przeznaczony do jakiejś gry/sklepu. 

Raz dawali te kody na 15 zł od PSC na e-mial ale to tylko przez chwilę działało i pewnie okres ważności się skończył

Opublikowano

Niestety, wiele bonusów z PSC jest ściśle powiązanych z... ich "produktami" :( Najlepsze jest to, ze też dostałem ten pin za 15 PLN i czesc wykorzystałem na wykup Premki na serwerze NewZ i zadziałało. Zostalo mi kilka złotych i... gów€#@, bo pomimo tego, że gry WG są wymienione jako "ich", to nie mogę nimi zapłacić na stronie WG.

Reasumując. Niby coś dają, ale tak naprawdę w ograniczony sposób...

Na mypsc , to coś nazywa się Bonusowe środki.

test

Opublikowano

Tia, wklepałem ten kod na mypsc, miałem osobno swój hajs, a osobno 15zł bonusu. Kupowałem złoto do WoT, zeżarło tylko z głównego konta. Wczoraj doładowywałem portfel steam i w 1. kolejności pobrało bonus.

Tym kodem nie doładujesz WoT'a.

Opublikowano

Zeby wykorzystac ten kod, glowny psc musi byc 2x wiekszy kwotowo od bonusu.

Czyli musisz kupic minimum 30zl

nie trzeba po prostu nie działą z wargaming (miałem jeszcze drugi kod za 20zł) ale kupiłem ac IV na promocji i 3 gifty więc może być =)

Opublikowano

Zeby wykorzystac ten kod, glowny psc musi byc 2x wiekszy kwotowo od bonusu.

Czyli musisz kupic minimum 30zl

To nie ten typ kodu. Ten sam kod użyłem na steam przy zakupie za 5€.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...