Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] LeBlanc,Katarina,Yasuo?

Kłasant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. To juz drugie moje pytanie o champa. Kogo wybrać na mida i na niego zbierać? Mam na oku Katarinę,LeBlanc i Yasuo. Co prawda na Yasuo będę musiał dosyć długo zbierać bo mam tylko 800 PZ/IP. Posiadam 23 lvl w LoLu i chcę wymainować Pantheona i przy okazji zbierac na jedna z tych postaci. Jak myślicie, którą? Yasuo lubie ze względu tego hazai i przyjemnie mi się nim gra :P Proszę o odpowiedź. Z katariną i LeBlanc nie miałem jeszcze do czynienia, a Yasuo grałem na koncie mojego kolegi :P

Opublikowano

Jakby nie patrzeć każda postać ma wady i zalety. 

Kate łatwo jest skontrować jak i jej ulta, od silvera w górę, jest rzadko grana bo wiadomo większość osób umie grać na to . 

Yasuo chyba standardowy champion, nie jest trudny, godny do polecenia, fajnie sprawuję się na topie & midzie

LB - Ciekawa mechanika, za jebiste ma early / mid ( w late'ie trochę odpada ) 

Opublikowano

Jak dobrze ci się grało Yasuo to go bym ci polecił.Fajny mider, na topa też dobry.

Sygnaturk_snrhwsq.gif

Opublikowano

Według mnie LeBlanc. Katarinę łatwo skontrować, wystarczy byle stun w tf, gdy używa ulta i po.

Zaś LB jest mobilna, szybko ucieka, sporo bije, ma stuna, jej ult daje możliwość powtórzenia któregoś ze skillów. Dobra postać, polecam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...