Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podobne gry do Darkorbit, ale rozwijające się

ExileR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oszukujmy się, DO upadło już kilka lat temu i teraz tylko stacza się poniżej dna i jakiegokolwiek poziomu.

To już nie jest gra, w którą można było grać ze znajomymi bez wydania grosza, przekwitła.

Szukam jakiegoś odpowiednika. Nie koniecznie musi być w tej samej tematyce, a nawet nie musi być po polsku.

Ważne żeby była przez przeglądarkę. Chciałbym pograć w coś świeżego, co dopiero się rozwija i ma przed sobą świetlną przyszłość

- taką jaką miało DO przed 5 laty.

Opublikowano

No rzeczywiście DarkOrbit w ogóle isę nie rozwija i stoi od tych pary lat ;) Nic nie wprowadzają, są słabe eventy i bez wydawania nie można nic osiągnąć. A ja ze skrzynek GG po 123 sztuki leciały to nic. Bo przecież to nic nie warte ;) Tak samo z eventowymi wrotami ktore odnawiały się codziennie i przykładowo ja zyskałem na nich 2mln czystej białki. Rzeczywiście upada :) Jak chcesz pograc w cos innego to NovaRaider czy jakoś tak.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Polecam grę Andromeda 5 [Świeże nie jest, jednak z tego co słyszałem ciągle się rozwija. Nie musisz wydawać ani grosza aby mieć bardzo dobre konto].

Podobna zasada co DO, statki, alieny, rozbudowane drzewko umiejętności [punkt dostaje się za wbicie poziomu], mnóstwo misji, 2 [albo 3, nie pamiętam już :/] firmy.

Opublikowano

Panowie, źle mnie zrozumieliście!

Chodzi mi o to, że kilka lat temu w DO przy każdym teleporcie miałeś swoich, było pełno flaxów ale największe koxy biły po 40k z białki. Teraz dostajesz salwę 100k i będąc flaxem nie masz możliwości rozwoju.

Co wychylę nosa poza tp, to już jakiś rozjuszony ultra uber elita mnie rozwala.

Dawniej na x3 było 30 ludzi przy tp i wspólnie biło się bossa devo :) To były czasy.

Szukam jakiejś gry, w którą gra dużo graczy przede wszystkim, bo to jest mega ważne. Jeśli gra niewiele osób to taka gra szybko upadnie, tak jak DO dlatego, że coraz mniej jest flaxów, którzy tracą chęć do gry.

Opublikowano

czekajcie na mój server to będzie tak jak dawniej :)

Tak jak kolega wyżej powiedział.. Jak nie dłużej. Może po prostu weź się trochę do roboty? Wracając do tematu ja polecam Nova Raider. Troszku ludzi gra nie powiem. Miła atmosfera, fajne klany, z resztą sam pograj i zobacz :)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...