Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi, duży ping.

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio się przerzuciłem na nowego laptopa lenovo z win 10.

I mam mega lagi w lolu, nie da się grać. Ping jest od 300-800. Oczywiście są takie momenty, że jest 50-100.

A najdziwniejsze jest to, że kilka minut wcześniej jak wchodzę do gry i sprawdzam na speedtescie to mam 40 pingu.

Region to Eune

Opublikowano

Coś się ostatnio dzieje z serwerami eune, ewentualnie, jeśli masz router, jesteś po prostu za daleko od niego. Powyłączaj będne programy tj. torrenty. Jeszcze możesz zadzwonić do twojego dostawcy internetu, i sie zapytać czy nie jest to przypadkiem ich wina. Możesz jeszcze pobrać WTFast lub program który sprawdza pakiety, czy przypadkiem gdzieś ich nie tracisz. 

Wejdź w cmd i wpisz "ping onet.pl" i podeślij screena jak to wygląda.

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBiter. Dobrze to wygląda. Myślę że dasz sobie radę z WTFast, jest dużo poradników w necie. Jaki masz internet? Zwykły na kablu czy radiówka ? 

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBiter. Aaa no to widzisz :D Sam jestem posiadaczem radiówki, skoki pingu i tym podobne to norma. Mam ją tylko dlatego że nie mam jak poprowadzić kabli do domu. Wszystko zależy warunków atmosferycznych itp. 

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Zauważyłem, że ping drastycznie rośnie jak jakaś inna osoba korzysta z internetu i wchodzi na yt.

Mamy ten samm problem, mam Plus LTE i juz nie daje rady w to grac bardziej sie denerwuje niz cokolwiek innego...

Hello there.

Opublikowano

Ok ... Masz internet bezprzewodowy wiec skoki pingu to norma choc sam mam z t-mobile to powyzej 100 nie wzrasta :)

Co do lagów to problem internetu jak chcesz grac to pilnuj aby nikt sie nie bawil yt itp ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...