Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana serwera

Sandboxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zmienić serwer z EUNE ----> EUW (Oczywiście założyć nowe konto) Czy będzie jakaś różnica? Czy będzie mnie trolli? Może większy poziom niż na EUNE? Proszę o pomoc! :)

76561198146628072.png

Opublikowano

Community jak community. Większość osób powie Ci, że na euw jest większa kultura gry, ale ja się z tym nie zgadzam (przynajmniej nie poniżej 30 levela).

Najważniejsza różnica jest taka, że serwer euw nie robi takich problemów z połączeniem do gry.

Zauważyłem też, że na tym serwerze baaardzo dużo osób idzie po prostu afk jak przegra swoją linię, albo jakieś all in w early game i strasznie mnie to wkur**a.

giphy.gif

Opublikowano

na euw jest mniej flamerów + ludzie chociaż starają sie coś grać w porównaniu do eune gdzie jak zaczynasz przegrywać to ludzie mają gdzieś wina w niższych dywizjach

Opublikowano

Trochę mniej flame'a. Aktualnie leveluje konto i jest masakra, bo nie masz tu szansy na łatwą grę xD Każdy smurfuje - więc zamiast pytać "who's smurfing?" lepiej spytać "who is not smurfing?" :P

Hello there.

Opublikowano

Grałem na EUW 3 sezony, potem przeniosłem się na EUNE do znajomych ze studiów i powiem tak ... EUNE Polacy czyli wiadomo jak jest, EUW Francuzi i Hiszpanie, którzy wcale nie odstają od nas. Dawniej west mial problemy z pingami, a obecnie east daje się we znaki przy niektórych ISP w Polsce (gdzie pośrednikiem jest telianet, w której pakiety się gubią dziwnym trafem). Co do poziomu to na weście jest odrobinę wyższy ale dopiero w okolicach wysokiego diamonda. Wcześniej praktycznie niezauważalna. 

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Tylko w najwyższych dywizjach jest różnica jeżeli chodzi o poziom.Według mnie panuje na euw większa kultura,wiadomo trafisz na tego afka/flamera ale imo rzadziej niż na nordicu ale to moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...