Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Superlux HD669 czy Creative Tactical sound blaster 3d alpha

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaki dźwięk chcesz uzyskać. Nie da się powiedzieć, że te grają lepiej, a te gorzej, jeżeli nie wiesz nawet co chcesz usłyszeć.

Zaglądnij do tematów podpiętych w dziale i poczytaj o dźwięku, wtedy wróć i powiedz na jakim dźwięku ci zależy, co będziesz robić ze słuchawkami (muzyka, gry) i do czego masz zamiar je podpiąć.

SuperLux to firma ceniona i robiąca dobre słuchawki o przyzwoitym brzmieniu, a Creative robi słuchawki dla graczy i to także nie najgorsze.

Jednak tutaj zależy na co patrzymy, SuperLuxy są na pewno wygodniejsze, lżejsze i lepiej leżą.

Ten model Creative ma twarde nauszniki, jest ciężki ogólnie i słabo dopasowuje się do głowy. Dociska i wygłusza, ale nie tak jak powinien moim zdaniem (a miałem parę headsetów i tego oddałem), po godzinie bolała mnie głowa, bo słuchawki za mocno naciskają na głowę, a nauszniki nie pomagają w tym.

To jest moje zdanie, jednak, wszystko zależy od tego, czy tobie będzie to przeszkadzać.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...