Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop eq 1,5k hp w m1 ? Global

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym posłuchać opini na temat czy warto stawiać bota na m1 i dropic bizu 1,5k hp ? Jak myślicie dropnie ? Dropi wgl w m1 ? 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Jasne ze dropi. Dropi wszedzie :D. Teraz przytocze największy banał "zależy od szczęscia". Ale jest on prawdą. 

Chociaz wiadomo, ze wiekszy drop bizuteri to wieksza szansa. W m1 leci jednak wiecej zbrojek i broni niz bizu (na moje oko). 

Czesto lecialo mi cos z HP pod swiatynia, badz w v2 ;)

Edit: Znow pytanie czy warto ... przestancie juz z tym. 

A postaw, a nuz się oplci. Jak nie 1,5 - 2k hp to moze 10 ludzi ;)

(biorąc po uwage stawiac a nie stawiac, chyba ze masz jeszcze inny pomysl na bota) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Moim zdaniem tak ale ciężko dropi ale eq z bonami jest dużo warte ja tak robiłem ale już nie robie bo nie chce już wyrwać bana . jeżeli masz mały lv i słabe eq to polecam to robić . ,tak dropi .

Opublikowano

Ja swego czasu dropiłem na botach w m1 na wilkach wachlarze w 10/12 int :-) jak wiadomo  malo bizu duzo broni w tym wachlarzy leci. dropilem dla swojego buffa i 12 int polecialo w 2 dni a w tym kilka 8 i 10 wiec lepiej w to uderzyc :p

imetin_logo.png

Opublikowano

dropią jak najbardziej, mi najczęściej zbroje od 1 do 18 lvl z pż +500/+1500, tylko tego często nie idzie sprzedać na negrosie gdy jest +1/2, ludzie boją się to ulepszać :v

harley.png

Opublikowano

dropią jak najbardziej, mi najczęściej zbroje od 1 do 18 lvl z pż +500/+1500, tylko tego często nie idzie sprzedać na negrosie gdy jest +1/2, ludzie boją się to ulepszać :v

Akurat to jest prawie nic wart z tego wzgl. ,że wbijając postacie 20 lv dostajemy 3 dodania i 3 mixy więc dropienie takich zbroi z hp mija się z celem :) Strata czasu

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

No fakt ale wczoraj naprzykład, dropła mi zbrojka Likana na 18 z 1,5k hp. Nikt eq na Likana nie sprzedaje więc szybko mi to poszło za jakieś 700k. Niby mały grosz ale zawsze o trochę do przodu, za to kupiłem 2 ebonki +0 do ulepszania i pare ulepszaczy. Ze wszystkiego można wyciągnąć pieniądze :)

harley.png

Opublikowano

Przy aktualnej fali botów jeden w tą czy tą nic nie zmieni. Jeśli chcesz dropić - jak najbardziej, ja sam szukając rud w m1 dorobiłem się dodatkowo 300kk na podnoszeniu dropu, który boty zostawiają - jakieś butki 2kHP, hełm 10luda itp. Aczkolwiek jak już decydujesz się używać bota na swoim koncie - uważaj przy przekładaniu (kombinuj jak najwięcej), niby Administracja siedzi bezczynnie, ale jak już Cię udupią to mogą udupić wszystkie powiązane konta.

Opublikowano

Kiedyś na 10 lvl na niedźwiedziach butki na 1 lvl 2k hp :P no i trochę zbro i bizu po 500 hp ale to mało warte :P Dodatkowo z niedźwiedzi leciały żółcie które można było sprzedać :P Nw czy teraz są coś warte bo nie gram :D

Opublikowano

Dropi całkiem ładnie ;) 

W sumie to zależy od "szczęscia". Wiadomo, że jak postawisz bota na 10h masz większą szansę niż stawiając na 5h.­

784091427630431250239.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś jak już dropło ci nawet 1k hp to już było coś :) A teraz na samosie widzę, że 1,5k hp itemy po 30kk tyle co nic ..

Kiedyś to ja skakałem z radości jak mi poleciały buty 800hp ;) Próbowałem je sprzedać za jakieś 2, czy 4kk przez 2 tygodnie, aż w końcu chyba przestałem grać xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...