Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Customowe skiny

Zordon366

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawisz tego projecta zamiast samuraja to będą wyskakiwać pewnie błędy, bo obie skórki zmieniają np. broń, wtedy nie będziesz widział ani jego miecza, ani E.

Opublikowano

@Zordon366, zainstaluj go po prostu na podstawowej skórce Mastera. Co prawda, inni nie będą widzieć twojego Samuraja, ale mimo wszystko oko się cieszy jak jest coś nowego ;) Ja osobiście używam MK-Jogo (wszystkie funkcje wyłączone prócz skinów) i nie otrzymałem jeszcze nawet ostrzeżenia, więc możesz i tego używać.

Opublikowano

@Zordon366, MK-Jogo zabiera do 60mb ram, więc myślę, że nie. Osobiście używałem takiego komputera z odpalony LoL'em (wszystko na wysokich, tylko cienie wyłączone), MK-Jogo + zazwyczaj Skype i nie miałem lagów:

• procesor intel core duo 1.8 ghz
  • 2gb ram
  • nvidia gt 9800 512 MB

Podaj swoją specyfikację komputera to się pomyśli jeszcze.

Opublikowano

@Zordon366, zainstaluj go po prostu na podstawowej skórce Mastera. Co prawda, inni nie będą widzieć twojego Samuraja, ale mimo wszystko oko się cieszy jak jest coś nowego ;) Ja osobiście używam MK-Jogo (wszystkie funkcje wyłączone prócz skinów) i nie otrzymałem jeszcze nawet ostrzeżenia, więc możesz i tego używać.

TY CZITERZE.

@Ewentualnie skin hack w Bolu/l#/EB

Opublikowano

ja mam Pentium® Dual Core CPU 2.50 GHz 4gb ram i karta graficzna nvidia Gforce 9500 gt 

Przy takim sprzęcie to na pewno MK-Jogo w żadnym stopniu nie wpłynie na płynność gry, więc bez obaw może pobierać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...