Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vote map

Enyomuse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka dni temu zakupiłem serwer cs:go, token został przypisany, zainstalowany sm oraz mm następnie wgrałem mapy na serwer tylko teraz pojawił się problem jak zrobić, aby mapy które wgrałem były dostępne tylko do wybierania oraz najlepiej jakby był to jakiś plugin, a nie vote do wybierania które wyskakuje obok tabeli za pomoc oferuję + oraz ewentualnie mogę dać jakiegoś marnego skina do 1 euro 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Tylko, że ja chcę zrobić serwer aim/awp wgrałem już mapy i jako admin zmieniłem sobie na awp_dust według ustawień trwa ona 15min i po przegraniu tego czasu chcę aby wyskakiwało vote z wyborem następnych map które wgrałem, a nie dust, aztec itp. 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...