Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Technic-Sky-Industry

blues997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TECHNIC SKY INDUSTRY

Pierwszy taki server w polsce! 

Już niedługo zostanie otwarty server Technic Sky Industry czyli tryb skyblock z modami (technicpack)

Jesteśmy pierwszym tego typu serverem drugiego takiego w polsce nie znajdziesz!

Jest pewne ryzyko gdyż polscy gracze Minecraft niestety nie gustują w technicpackach gdyż może się to wydawać zbyt trudne dlatego

postanowiliśmy dodatkowo nagrać poradnik który zostanie udostępniony wraz z główną prezentacją.

Posiadamy dobrą motywację, dobre servery, administrację 19+, oraz przede wszystkim chęci aby dać z siebie wszystko.

Dokładna data będzie podana tutaj już niedługo, nasze prace dobiegają końca zostało nam parę poprawek.

Przed startem możemy wziąć parę osób dla szybkich ostatecznych testów, wystarczy że wpiszesz 

Nick w minecraft:

Dodatkowo jeśli ktoś jest zainteresowany naszym projektem proszę pisać, chcielibyśmy wiedzieć czy otwarcie tego typu servera w polsce to dobry pomysł dzięki!
(Proszę nie pisać komentarzy typu brak grafik, brak info o serverze itd. gdyż jest to tylko zapowiedź)

Opublikowano

Fajny pomysł, chętnie bym zagrał ale pod warunkiem, że będziecie posiadali własny launcher, który pobierze wszystkie pliki. Bez tego nawet serwera nie startujcie, ponieważ będzie grało max 5 osób.

Edit.
Nick z minecraft: xGenezis
7x7= yyy... 12? Nigdy nie byłem dobry z matmy :<

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Fajny pomysł, chętnie bym zagrał ale pod warunkiem, że będziecie posiadali własny launcher, który pobierze wszystkie pliki. Bez tego nawet serwera nie startujcie, ponieważ będzie grało max 5 osób.

Edit.

Nick z minecraft: xGenezis

7x7= yyy... 12? Nigdy nie byłem dobry z matmy :<

Posiadamy launcher który automatycznie pobierze wszystkie potrzebne pliki.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Jako polski gracz, grałem na Sky Factory 2, Agrarian Skies 2 i tego typu rzeczach. Im więcej problemów, tym więcej fanu. Jakie będą mody, jeżeli można wiedzieć?

Podobny obraz

Opublikowano

Kiedys byl Techblock ale zostal zamkniety chetnie znow bym zagral na takim serwerze. Na jakiej modyfikacji bedzie opieral sie serwer?

Jesli nie trzeba premium do testow chetnie pomoge.

Nick w minecraft: vvirooz
7x7=49 

@Edit

Beda jakies zadania?

Opublikowano

Kiedys byl Techblock ale zostal zamkniety chetnie znow bym zagral na takim serwerze. Na jakiej modyfikacji bedzie opieral sie serwer?

Jesli nie trzeba premium do testow chetnie pomoge.

Nick w minecraft: vvirooz

7x7=49 

@Edit

Beda jakies zadania?

Bedą zadania

Opublikowano

Duży plus za to, że nie jest to setna kopia serwera. Chętnie bym zagrał tylko niestety nie mam premium.

Bardzo możliwe że uda nam się ominąć weryfikację lecz niestety niczego nie obiecuję.

Opublikowano

Bardzo możliwe że uda nam się ominąć weryfikację lecz niestety niczego nie obiecuję.

Mam nadzieje ze sie uda ;)

A tak wgl. serwer bedzie na paczce autorskiej?

Opublikowano

Czyli projekt zawieszony? Od samego początku już oszukujecie niedoszłych  graczy "Dokładna data będzie podana tutaj jutro w okolicach godziny 15:00,"

Opublikowano

Nie jest zawieszony mała obsuwa, na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie podać dokładnej daty ale to kwestia paru dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...