Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jaki skin do vayne

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.. zastanawiam się nad skinem do vayne.. myślę nad dragonslayer z chromapackiem poniewaz bardzo malo razy widuję.. ktory skin najlepiej prezentuje sie w grze..

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

To zależy od tego, jaki styl wyglądu postaci Ci się podoba. Według mnie dragonslayer i heartseeker prezentują się najlepiej, ale to wyłącznie moje odczucie.

Obejrzyj może prezentacje skinów do vayne i sam oceń, który najbardziej podpada Ci do gustu.

Opublikowano

Posiadam Arclight Vayne i polecam. W grze fajnie się prezentuję, ma zmienione bodajże W i R. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Archligt Vayne jest imo najładniejsza ze względu na zmienione umiejętności grze, przepiękny wygląd, a także niczego sobie splash art, który jest tylko wisienką na torcie. ;-)

Opublikowano

Archlight Vayne lub dragonslayer obie super ! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

dziękuję wszystkim za odpowiedzi.. chyba dalej nie zdecydowałem :D
kupie obie skórki
lecą plusy

1352328162-U673632.jpg
Nowicjusz
Opublikowano

Świetlista jeśli lubisz aniołki :v , ładne animacje chociaż strasznie plastikowa, grałam jej wszystkimi skinami i polecam jednak dragonslayer, najbardziej klimatyczna przynajmniej dla mnie  B) , z tańszych arystokratka. 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...