Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szosówka

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;]

Jest tutaj ktoś kto zna się na szosówkach i mógłby polecić jakiś do 1k zł dla osoby początkującej ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

zależy czy chcesz nową czy używaną, czasem jak okazja to możesz trafić dobrą używkę za trochę ponad 1000zł

Opublikowano

Dobra szosówka to 3,5+

Ja wiem, że takie szosówki to lekko za tyle idą, chciałem kupić za 2,5k (cube peloton), ale zanim dozbieram tyle kasy to pomyślałem, że jako jestem nowy w tym wszystkim to wystarczy mi taki do 1k lub trochę więcej.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja wiem, że takie szosówki to lekko za tyle idą, chciałem kupić za 2,5k (cube peloton), ale zanim dozbieram tyle kasy to pomyślałem, że jako jestem nowy w tym wszystkim to wystarczy mi taki do 1k lub trochę więcej.

najlepiej udaj się do dobrego sklepu rowerowego w twojej oklicy, tam Ci doradzą. Najlepiej porozmawiaj na osobności z jakimś sympatycznym monterem, on Ci powie jaki sprzęt będzie najlepszy w tej cenie ^^

­

Opublikowano

Do 1k nie dostaniesz raczej zmiany biegów na kierownicy tylko na ramie.

Opublikowano

Do 1k nie dostaniesz raczej zmiany biegów na kierownicy tylko na ramie.

co? xD

takie coś to było w czasach 80 i początkach 90 ale żeby w XXI wieku nie kupić używki za 1k bez zmiany przełożenia w manetce to już można uznać za spam, bo to ciężko wykonalne

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...