Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 odblokowanie konta za pieniadze ?

sobienio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można gra zarabia takie pieniądze, że wydawcy jest obojętne czy ktoś dostanie bana czy nie. Nie odblokujesz konta za pieniądze.

Opublikowano

Jestes pewny ? Wieco  co chodzi tutaj : Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en. jest tam taka opcja do wybrania jak  : Ban/Pobranie oplaty

Ja kiedys probowalem jednak nie dalo rady;/ Wydaje mi sie ze ta opcja dotyczy tego jesli np. dostales bana za uzycie buga na darmowe smocze monety. Wtedy gra oferuje ci odbanowanie pod warunkiem ze zaplacisz za te smocze monety

u1lc.png
Opublikowano

Wolalbym odpowiedz od kogos kto jest pewny tego w wielu grach juz wprowadzili takie cos wiec moze teraz w metinie skoro juz i tak wszystko dazy tam do   gotowki tylko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

KAŻDE konto zbanowane da się odbanować. Jeśli wyłapałeś bana a opłaca się to odzyskać to zgłoś się do niemieckiego supportu. Tam liczy się $$ a nie powód bana. Pozdrawiam.

YebacBiede  B)

Opublikowano

KAŻDE konto zbanowane da się odbanować. Jeśli wyłapałeś bana a opłaca się to odzyskać to zgłoś się do niemieckiego supportu. Tam liczy się $$ a nie powód bana. Pozdrawiam.

Probowales juz tak skoro tak sadzisz  ? Gdzie mozna sie odezwac do tego niemieckiego supportu ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Da sie ja tak w 2011 roku odbanowalem konta.Licz sie z tym,ze to nie sa jakies male sumy za odbanowanie.Gdzies na stronie metina powinno pisac

/niereg. sygna

Opublikowano

Da sie ja tak w 2011 roku odbanowalem konta.Licz sie z tym,ze to nie sa jakies male sumy za odbanowanie.Gdzies na stronie metina powinno pisac

Nigdzie nie widze takiej informacji mozesz mnie nakierowac ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kiedys, jeszcze przed laczeniem, chodzila plotka po pewnym serwerze, ze pewien gracz zalatwil sobie unbana w taki sposob, moze cos w tym jest:)

Opublikowano

ta kategoria jest od automatycznych banow za zbyt duza platnosc jednoczesnie, takie zabezpieczenie przy kradziezy np. karty i kupna sm.

Opublikowano

@Qarth chcesz kradzione karty tu co minute udostepnoają

xyz

Jeśli chcesz passy do konta to pisz na pw

@topic
Kiedyś się dało, teraz mają tyle pitosu, że nie kupisz ub.

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

xyz

@topic

ten link to jakis wirus ^^

/niereg. sygna

Opublikowano

Niemiecki support odwołuje na polski, bo nie mają oni nic do pla.

Opublikowano

xyz

@topic

ten link to jakis wirus ^^

@alelaska Jaki virus? Też używane tych kart i place nimi na aliexpress trzeba się zalogować na Altenen żeby widzieć większość i ten dział z kartami, jak chcesz używać to na vpnie

4807100060465700|08|2018|578|UNITED STATES|Lorenzo|Jolley|Laurel|20724|757615367|00 Big Pool Road|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie da się. To chodzi tylko i wyłącznie o to jak się te SM skradnie.

Ja bym nie liczył. To firma nie pierwszy lepszy serwer Metin2.­

widziałeś tyle jak świnia niebo.Jak nie korzystales z tej opcji.To człowieku nie pisz

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...