Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o napisanie skryptu na informacje po kupnie rangi.

VontQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt. Aby po daniu rangi pisało ###Gracz Zakupił Range VIP### Na chacie używam pluginu permissionsex

nie mam azranka i tak dalej. Jeżeli ktoś pomoże bede wdzięczny!         ###Nasz itemshop: wkrotce### Myśle ze się da!!! chce ten skrypt ponieważ

Na moim hostingu serwera nie ma czegoś takiego jak ustaw message czy coś. Licze na was :)

Opublikowano

Rangi u Ciebie zakupuje się przez hosting? Jeśli tak, masz możliwość ustawienia jakie komendy będą wpisywane w konsole po zakończeniu transakcji. Wystarczy że jako drugą komendę, oprócz tej, która daje range, wpiszesz "/say {PLAYER} Zakupił Rangę VIP. Dziękujemy", czy co tam chcesz.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

command /smsvip <player>:
    executable by: console,
    trigger:
        broadcast "&8########"
        broadcast "&c%player-arg% &7zakupil range &bVIP"
        broadcast "&8########" 

w hostingu jak masz zmienną gracza NICK to robisz komende

/smsvip NICK

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Rangi u Ciebie zakupuje się przez hosting? Jeśli tak, masz możliwość ustawienia jakie komendy będą wpisywane w konsole po zakończeniu transakcji. Wystarczy że jako drugą komendę, oprócz tej, która daje range, wpiszesz "/say {PLAYER} Zakupił Rangę VIP. Dziękujemy", czy co tam chcesz.

Próbowałem ale to nie działa :) działa tylko danie rangi

Skrypt działa ale nie daje rangi

Opublikowano

command /smsvip <player>:

executable by: console,

trigger:

broadcast "&8########"

broadcast "&c%player-arg% &7zakupil range &bVIP"

broadcast "&8########"

execute command "/pex user %player-arg% group set VIP"

272521459542159815554.gif

Opublikowano

Jaką masz zmienną w IS(ItemShop)?­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...