Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki dokanałowe

prawdziwydoordo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie polecacie sluchawki dokanałowe do 150zł? co prawda na audiofanatyku jest tam jakaś recenzja sluchawek w roznym przedziale cenowym ale to sprzed ponad 4 miesięcy, do tego czasu mogło się coś zmienić.

zalezy mi na tym, zeby słuchawki przed wszystkim dobrze trzymały się w uchu bo używam do biegania i na siłownie no i żeby też jakość dźwięku była w miarę dobra.

i drugie takie pytanie przy okazji, używa ktoś pianek comply? czy są one lepsze od zwykłych silikonowych? tzn chodzi mi o to, czy dobrze izolują i trzymają się w uchu, bo z tego co wiem to ten materiał powinien się lekko skurczyć po ścisnięciu palcami a potem dobrze wypełnić ucho po wsadzeniu.

Opublikowano

200zł http://sonusmobile.pl/product-pol-160-Sluchawki-NuForce-NE-700X.html,

Jeszcze 600x są za 100zł - porównywalna jakość - kłóciłbym się

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...