Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turnieje lol pytanie

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zacząłem się interesować ostatnio turniejami typu go4lol. Powodem była chęć zarobienia kasy/rp żeby nie musieć wydawać własnych ciężko zarobionych pieniędzy. Turnieje go4lol są raczej dla prosów, ktoś z golda czy platyny nie ma tam czego szukać. Tu pojawia się moje pytanie, czy są jakies turnieje dla ludzi z niższych dywizji? Czy jeżeli jestem na poziomie np. gold to mam sobie darować szukanie zarobienia RP w ten sposób?

Opublikowano

Myślę, że jak nie wyróżniasz się specjalnie skillem to nie masz czego szukać. Nawet jeśli byłyby jakieś turnieje dla goldów tylko to zawsze wparuje tam jakiś challenger na smurf koncie. Mówię tu o jakiś konkursach gdzie do wygrania jest coś więcej niż 400 RP.

Opublikowano

Bez skilla nie masz co się pchać - wiadomo, że przegrasz, tak jak tutaj mówi @Eryk ktoś zawsze wbije na jakimś smurfie i zgarnie garze i to naturalne, bo każdy kto ma jakieś umiejętności pragnie je wykorzystać i zarobić :)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...