Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na wiele kont za używanie bota

widzim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim mam pytanie do was na jednym kompie stawiam boty do tibi a na drugim kompie gram sobie bez bota czy jest szansa że dostane bana na wszystkie konta nawet na którym nie bocę? Podkreślam że mam zmienne ip lecz oba kompy są podłączone pod ten sam router. Z góry dzięki za odpowiedz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak jeśli zbanują na ip to tak:) wtedy dostaniesz bana na konta na których byłeś z swoim ip :)

Czy to metin czy tibia nie banują na ip więc nie ma co się przejmować *no chyba że coś zrobileś strasznego*

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jak jeszcze był daily quest w hell gate to dostałem delejta na 200 charów, na main chara 100% xeno i na konto na którym nigdy nic nie włączyłem.

generalnie delejt wszystkiego co było logowane z mojego ip.

@Crisey

po prostu biegając na X mc  na hell gejcie bocilem w tym samym czasie chara i jeszcze potem sie zalogowalem na "legit chara" - wszystko na drugi dzień dilit. xD

Opublikowano

Jak jeszcze był daily quest w hell gate to dostałem delejta na 200 charów, na main chara 100% xeno i na konto na którym nigdy nic nie włączyłem.

generalnie delejt wszystkiego co było logowane z mojego ip.

Trochę mało możliwe, że po ip bo mogliby zbanować całe osiedle jeżeli ip byłoby identyczne. Moim zdaniem mogłeś nawet przypadkowo kiedyś odpalić xeno na maina lub dowiedzieli się w jakiś inny sposób o twojej postaci, np. transferowałeś pieniądze przez bank.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...