Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święta z działem Minecraft! - dyskusja

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Redakcja MineCraft też może brać udział czy jest wykluczona? Bo jestem zainteresowany - bardzo fajny konkurs :D­

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Redakcja MineCraft też może brać udział czy jest wykluczona? Bo jestem zainteresowany - bardzo fajny konkurs :D­

Jasne, że tak. Konkurs jest dla Wszystkich. ;) 

Opublikowano

­Jeszcze taka propozycja: Może jakieś nagrody pocieszenia dla każdego kto weźmie udział - jakieś ujemne punkty, bombki, choinki, gwiazdki? :D

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Szybko cię obudziliście B).

Patrzycie na optymalizację kodu? 

Opublikowano

­Jeszcze taka propozycja: Może jakieś nagrody pocieszenia dla każdego kto weźmie udział - jakieś ujemne punkty, bombki, choinki, gwiazdki? :D

-5% za każde sensowne zgłoszenie.   jednak nie

to tak jak konkurs jestem programistą tak?

Tak. :)

Szybko cię obudziliście B).

Patrzycie na optymalizację kodu? 

Tu chodzi o sam pomysł na plugin, musisz go dokładnie opisać i ew. dodać jakieś grafiki (nawet rysowane w Paincie) - nie trzeba go wykonywać naprawdę.

Opublikowano

Można edytować post? Bo sobie pisałem i sobie zasnełem. W regulaminie nic nie mam,ale lepiej dla pewności się zapytać :D

Oczywiście, że tak. ;)

Kiedy beda wreczane nagrody za konkurs oraz w jakiej formie?

Nagrody za konkurs będą wręczane po zakończeniu konkursu, a w formie takiej, że na PW będzie rozpiska nagród i się nada. 

Opublikowano

Czy przykładowe pomoce (np, screeny budowli - nie robione przez nas)  które mają na celu ukazać o co mniej więcej chodzi są dozwolone? 

Tak, oczywiście w granicach rozsądku, żeby nie opisywać screenów, a ew. jakiś dodać do gotowej pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...