Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Realtek HD audio problem

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dźwięk Realtek HD audio i wszystko działało lecz chciałem zaaktualizować sterowniki itp i pobrałem

"Realtek-High-Definition-Audio-Codecs-21164-dp" zainstalowałem i teraz nie mam dźwięku i nie wiem zabardzo co zrobić więc prosiłbym o pomoc ^^

Opublikowano

A stare sterowniki odinstalowałeś ?

Też miałem tak że zainstalowałem najnowsze i albo nie miałem dźwięku albo niby gniazdo miałem odłączone.

Odinstalowałem stare ponownie nowe i chodzi.

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

A stare sterowniki odinstalowałeś ?

Też miałem tak że zainstalowałem najnowsze i albo nie miałem dźwięku albo niby gniazdo miałem odłączone.

Odinstalowałem stare ponownie nowe i chodzi.

Jak instalowałem nowy to chyba się sam odinstalował.

Wchodze w mendadżera urządzeń i tam jest tylko 1 realtek high definition audio i jak klikam i daje aktualizuj pisze, że sterownik dobry aktualny więc jest tak jak powinno lecz na dole ikonka pokazuje jak by nie wykrywało :/

A jak wchodze w dźwięk to przy ikonce zawsze były takie schodzki do odsłuchu a teraz ich nie ma i to samo przy mikrofonie tak jak by ich wcale nie wykrywało a pisze, że jest podłączone... I jest

Opublikowano

Pobierz stary sterownik :v Znajdziesz go w sieci :yay:

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie masz zainstalowanych sterowników.  Użyłeś byle jakich jakie znalazłeś i dlatego są problemy. 

Instaluje się tylko te co są na stronie supportu płyty głównej i żadne więcej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie masz zainstalowanych sterowników.  Użyłeś byle jakich jakie znalazłeś i dlatego są problemy. 

Instaluje się tylko te co są na stronie supportu płyty głównej i żadne więcej. 

A pisało, że z nieznanego źródła czy chce instalować ahh ja głupi :D

Pobierz stary sterownik :v Znajdziesz go w sieci :yay:

Tylko teraz jak stary się nazywał :D

Mój mądry win7 utworzył punkt przywracania przed tym wszystkim więc przywróciłem i jest git chętnym pomocy oczywiście + daje :D Temat ZAMKNIĘTY :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...