Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT prośba o pomoc w umiejętnościach

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są jakieś poradniki lub coś w tym stylu ? mam 1000 bitew i moje wn8 wynosi całe... 240 prawie w każdej grze wyjeżdżam strzele pestke / dwie i ginę jest jakiś poradnik jak się ustawiać czego nie robić lub coś w tym stylu? bo powoli mi wstyd za moje umiejętności...

Opublikowano

Robiłem sporo i doszedłem do VI mam - amx 12 t / T-150 / jgpz IV / i  shermana jumbo gram każdym typem prawie więc może na którymś się skupić?

Opublikowano

Polecam ci obejrzeć na YT - szkoła czołgisty od Hallack'a. Sporo rzeczy jest tam wyjaśnionych.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Hallack ostatnio wrzucił filmik i na uwadze miał jak nie grać podstawowy błąd każdego czołgisty proszę.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Polecam Ci robić linie:

- Do IS-7 (twardy, dobre działo, wybacza błędy)

- Do AMX 50B ( super działo, uczy grać ostrożnie)

- Do E-100 ( twardy, dobre działo)

Opublikowano

Polecam Ci robić linie:

IS-7 nie jest taki twardy jak się wydaje pokażesz dolną i po sprawie, kątowanie się nim jest najgorsze gdyż wtedy przednia zgięta płyta jest wyprostowana do przeciwnika, mam ten czołg i specjalnie nie jestem nim zachwycony,ale wrażenie robią dingi jak jestem bokiem do wroga tutaj muszę to przyznać,no i jak schowasz się cały i pokażesz wieże tylko no to wtedy można jakoś grać,ale i tak moim zdaniem E5 jest lepsze od is-a 7

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Polecam Ci robić linie:

50b, jak i cała linia to czołg nie dla newbie, wymaga mózgu.

IS-7 nie jest taki twardy jak się wydaje pokażesz dolną i po sprawie, kątowanie się nim jest najgorsze gdyż wtedy przednia zgięta płyta jest wyprostowana do przeciwnika, mam ten czołg i specjalnie nie jestem nim zachwycony,ale wrażenie robią dingi jak jestem bokiem do wroga tutaj muszę to przyznać,no i jak schowasz się cały i pokażesz wieże tylko no to wtedy można jakoś grać,ale i tak moim zdaniem E5 jest lepsze od is-a 7

IS-7 to czołg, który czasem potrafi odbić rzeczy, których nie powinien odbijać. Dla newbie najlepsza Xt. Wieża jest prawie nieprzebijalna, jedyne co może zagrozić to E3/E3/Jadzia na goldzie, ale musi idealnie trafić.

Opublikowano

Niby tak, ale jak pomidor wsiądzie do Tigera I, to przeciwnicy mają 1,5k free dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...