Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Wykrywalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzis o godzinie 12 dostalem bana za EB ( innych programow na tym koncie nie uzywalem), eb uzywałem srednio na 5 gier 2 razy max. humanizer wlaczony , super plajsów nie bylo , nikt tez sie nie skarzyl lub domyslał o skrypty. Temat tylko informacyjny dla ludzi myslacych ze sa bezpieczni. Czas expic nowe konto elo ;)

Opublikowano

może przejrzycie na oczy, btw w presezonie jechać na skryptach, gratulacje 

a co to za różnica? w presezonie podbijasz MMR by mieć lepszy start. Jak gówno wiesz po c**j piszesz.

Opublikowano

a co to za różnica? w presezonie podbijasz MMR by mieć lepszy start. Jak gówno wiesz po c**j piszesz.

braziaku podbijaj te mmr ze skryptami, ja p******e męciu xD

giphy.gif

Opublikowano

Wczoraj był banwave na l#, pewnie wcześniej jechaliście na cracku, bądź jak był event i #BANICJA Kipo.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Od 2Lat gram na BoL>L#>EloBuddy do teraz jestem bez bana a gram only LB/Katarina/Cassio/Ryze/Rengar z Ciągle włączonym EvadePlus + wyłączone wszystkie humanizeryi bez bana :v

UggNk9.gif

Opublikowano

Ja od roku gram na L#>BoL>GoS>EB i też bez bana. Unikam grania na wykrywalnych postaciach i mam ustawione evade na wolną reakcję(dość często łapie jakiegoś skillshota i wygląda to dość czysto).

I nie sądzę, żeby ten ban był za EB.

Opublikowano

Od 2Lat gram na BoL>L#>EloBuddy do teraz jestem bez bana a gram only LB/Katarina/Cassio/Ryze/Rengar z Ciągle włączonym EvadePlus + wyłączone wszystkie humanizeryi bez bana :v

za EvadePlus ciężko dostać bana :v  ja na starym koncie grałem na L# (sierpień 2014) później nie ruszałem konta i w styczniu tego roku dostałem na maila powiadomienie o permbanie także nie wiem od czego to zależy. Na nowym koncie najpierw zaczynałem od L#, potem BoL teraz chwile EB i znowu BoL i jedyny ban do tej pory (odpukać) był za zooma 2tyg

Opublikowano

Też wyłapałem banika wczoraj, ale w sumie cały czas gram na jakichś 10lvlach, które kiedyś robiłem masowo i jakoś mnie to specjalnie nie dotknęło... to było konto na którym L# z volibotem śmigało z 1,5roku temu, teraz jak się na nie zalogowałem, to używałem tylko EB, więc na 99% przez to poleciał banik a nie #L, ostatnio w sumie odpalałem jakiś skrypcioch do expienia i myślę, że on miał kluczową rolę w tym banie...

Z całym szacunkiem do Rito, ale są posrani z tą swoją polityką banowania, tracą przez to kupę kasy, ja na ich miejscu zrobiłbym osobną kolejkę dla skrypterów(tak, aby nawet o tym nie wiedzieli) i żeby grali sami ze sobą. To by było naprawdę ciekawe rozwiązanie... plus nie psułoby gry innym ludziom. Ja osobiście lubię grać na cheaterów, jakoś tak jest wtedy ciekawiej, mam większą przyjemność jak takiego zgniotę :) Dodatkowo więcej osób skusiłoby się na zakup skinów itp. bo byłaby mniejsza obawa o bana, a tak to np. Ja nigdy nie zakupię nic za RP, bo cały czas gram z myślą, że dane konto jest skazane na bana prędzej czy później.

Sam nie cheatuje, ale jestem za legalem!

Co sądzicie o zrobieniu petycji do Rito, ze zbanowanymi loginami zamiast podpisów, o zrobienie osobnej kolejki i zalegalizowanie cheatów?

giphy.gif

Opublikowano

Tak ciężko niektórym zrozumieć, że nie każdy lubi grać 50 minut wkurwiając się na raki, ale granie na skryptach już mu sprawia przyjemność. To nie jest kwestia skilla.

Od dawna gram only skrypty i żadnego bana, ominęły mnie banwave BoLa, L# i teraz też czysto na koncie jest grając na EB

ILPhnz9.jpg

Opublikowano

Tak ciężko niektórym zrozumieć, że nie każdy lubi grać 50 minut wkurwiając się na raki, ale granie na skryptach już mu sprawia przyjemność. To nie jest kwestia skilla.

Od dawna gram only skrypty i żadnego bana, ominęły mnie banwave BoLa, L# i teraz też czysto na koncie jest grając na EB

Kolega świetne ujął. Do legit playerów: sami się wkurwiacie jak macie dobre staty na waszej linii. Dla nas takie EB/BoL czy coś innego to taka melisa :D

Opublikowano

Też wyłapałem banika wczoraj, ale w sumie cały czas gram na jakichś 10lvlach, które kiedyś robiłem masowo i jakoś mnie to specjalnie nie dotknęło... to było konto na którym L# z volibotem śmigało z 1,5roku temu, teraz jak się na nie zalogowałem, to używałem tylko EB, więc na 99% przez to poleciał banik a nie #L, ostatnio w sumie odpalałem jakiś skrypcioch do expienia i myślę, że on miał kluczową rolę w tym banie...

Z całym szacunkiem do Rito, ale są posrani z tą swoją polityką banowania, tracą przez to kupę kasy, ja na ich miejscu zrobiłbym osobną kolejkę dla skrypterów(tak, aby nawet o tym nie wiedzieli) i żeby grali sami ze sobą. To by było naprawdę ciekawe rozwiązanie... plus nie psułoby gry innym ludziom. Ja osobiście lubię grać na cheaterów, jakoś tak jest wtedy ciekawiej, mam większą przyjemność jak takiego zgniotę :) Dodatkowo więcej osób skusiłoby się na zakup skinów itp. bo byłaby mniejsza obawa o bana, a tak to np. Ja nigdy nie zakupię nic za RP, bo cały czas gram z myślą, że dane konto jest skazane na bana prędzej czy później.

Sam nie cheatuje, ale jestem za legalem!

Co sądzicie o zrobieniu petycji do Rito, ze zbanowanymi loginami zamiast podpisów, o zrobienie osobnej kolejki i zalegalizowanie cheatów?

giphy.gif

skomentuje ta wypowiedź tym właśnie obrazkiem mordo co wstawiłeś xD

Kolega świetne ujął. Do legit playerów: sami się wkurwiacie jak macie dobre staty na waszej linii. Dla nas takie EB/BoL czy coś innego to taka melisa :D

jak chcesz grać z meliską to na cs'a 1.6

giphy.gif

Opublikowano

Tak to jest jak cały czas pewnie leciałeś na orbwalkerze nie puszczając spacji w tf i przy farmieniu x lub v :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Dla mnie cheaty są bezużyteczne - nie dają mi żadnej przyjemności, ponieważ to nie ja gram i co mi z tego? Jeszcze mogę ofensywnego bana odebrać w nagrodę ^^ Z tym wykrywaniem to zależy kto ma szczęście po prostu i tyle.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...