Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać reklamy na stronę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dosłownie iż wiem ;D ale chodzi mi jakie serwisy internetowe które udostępniają taka możliwość polecacie? Wybrałbym najprawdopodobniej google adsens aczkolwiek kiedyś próbowałem to stwierdzili że za mało tekstu, a za dużo obrazków znajduje się na stronie. Ale było to prawie rok temu i strona kompletnie inaczej wyglądała ;d. Wtedy używałem adfreestyle.pl ale jakoś dziwnie naliczał wyświetlenia itp.. Szukam czegoś gdzie płacą również za samo wyświetlenie nie tylko kliknięcie w reklamę, i nie będą się czepiać w razie W że za dużo obrazków. No i oczywiście żeby nie lecieli w ch*ja ;/

Rozchodzi mi się głównie o stronę "pokurwione.pl". Każda osoba która napisze jakieś dobry serwis daje 5 like (5 x 3 osoby).

Opublikowano

@danielhinz , popUp'y mnie nie interesują, mogą odstraszać odwiedzających stronę, a sam osobiście ich nie lubię :D.

Co do linktogame jeszcze przemyślę iż nie są one dosłownie związane z typem strony, ale ostatecznie ich użyję ;p

Aktualnie zostanę jeszcze przy adfreestyle, i zobaczę jak z tym pójdzie mimo że tam jest tylko za same kliknięcia w rekalmy

Opublikowano

Ja bym jednak na Twoim miejscu spróbował. Lepiej wyjdziesz na popup niż na bannery

Ale popup`y bardziej odstraszają użytkowników i są ogólnie denerwujące.

Tak w ogóle to nie używał bym innej platformy niż Google Adsense - z tego co wiem to reklamy wyświetlane w innych sieciach reklamowych są bardzo niskiej jakości.

Opublikowano

hmm, jednak ryzygnuję z adfreestyle ;c I próbowałem z google ads, ale znów ten sa powód odrzucenia. Że nie mogą ocenić o czym jest strona bo niby są same obrazki. Dodałem trochę więcej tekstu na dole strony, i myślę co jeszcze dodać po prawej stronie (nie związane z obrazkami) nie dla zalogowanych użytkowników. Jak samo google powiedziało, wykryliśmy więcej tekstu itd.. po zalogowaniu na twojej stronie, ale nie możemy tego zweryfikować.. Macie może pomysł co na taką stronę dodać (jakiś tekst ;d) ja od dwóch godzin myślę i nie mogę wymyślić ;/

//EDIT

Może mi ktoś ogólnie bardziej wyjaśnić jak działają reklamy z google? Kiedyś słyszałem że właśnie tam jest za kliknięcia oraz i za samo wyświetlenia reklamy coś płacą. Dodałem jakieś dwie rzeczy na stronę (głównie sam tekst) to może teraz się uda. Dziwi mnie jednak to, że jest wiele stron gdzie jest dużo mniej tekstu jak na mojej, a są tam reklamy od google ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...