Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na reaktywacje serwera Sky-Block w Kosmosie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od nie dawna zastanawiam się nad reaktywacja pewnego serwera syk-block w kosmosie.

Polegało to na tym ze było realistycznie czyli musiałeś mieć hełm na sobie żeby przetrwać 

ten hełm dawał ci tlen bez którego nie mogłeś przeżyć

I teraz pytanie do was czy wam się podoba taki serwer?

Czy zrobić reaktywacje jego?

Na początku by miał być na wersji 1.5.1 potem po zmianach bym go przerobił na wersje 1.8

Więc pytanie do was grał by ktoś na takim serwerze?

Proszę o jak najszybsza odpowiedz!

Serwer by miał na początku z ok. 100 slotów albo mniej!

Ps. Będę robił serwer Freebulid roleplay :)

Opublikowano

Na 1.5 na 100% bym nie zagrał.

Pomysł z hełmem też chyba bez sensu, mi by się nie chciało ciągle go "zapełniać".

Co do tego napełniania to nie musiał byś ponieważ hełm sam w sobie będzie cały czas pełen.

Po prostu nie możesz go ściągać.

Opublikowano

Dziwny pomysł. W ogóle nie rozumiem konceptu tego "hełmu". Czym to będzie się różnić od zwykłego skyblocka nie licząc jakiejś czapki, której nie będziemy mogli zdjąć? Opisz to bardziej szczegółowo, bo nie wiem co o tym myśleć.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Dziwny pomysł. W ogóle nie rozumiem konceptu tego "hełmu". Czym to będzie się różnić od zwykłego skyblocka nie licząc jakiejś czapki, której nie będziemy mogli zdjąć? Opisz to bardziej szczegółowo, bo nie wiem co o tym myśleć.

Jest trudniejszy poziom rozgrywki jest ciągła noc nie ma dnia czyli potwory się cały czas respia i mogą nas zapić poza tym jeśli nie będziesz miał tego hełmu nie będziesz miał czym oddychać. Na wyspach są asteroidy tak zwane w których można znaleść jakieś itemy potrzebne do rozbudowy. także będzie wyłączona grawitacja żeby nie było tak łatwo :)

Opublikowano

Na 1.5 :) Zagram na pewno :)

Co do tego hełmu to kiepskie bo przykładowo spadasz z wyspy, tracisz hełm, respisz się na wyspie, nie masz drugiego w zapasie i ciągle dedasz XDDDDDDDDDDD bez sensu

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Dla mnie 1.5 ma słabą optymalizację ale z OFem coś pociągnie.

I tutaj ten sam błąd xD 1.8 ma ch****ą optymalizację, 1.7 jak najbardziej

Do hełmu najwyżej możecie dodać zniszczalnośc i naprawę poprzez żelazo czy coś, musi być jakaś atrakcja tak samo mogę iśc na voida albo wysoko i AlwaysDayem włączyć noc.

Opublikowano

Jest trudniejszy poziom rozgrywki jest ciągła noc nie ma dnia czyli potwory się cały czas respia i mogą nas zapić poza tym jeśli nie będziesz miał tego hełmu nie będziesz miał czym oddychać. Na wyspach są asteroidy tak zwane w których można znaleść jakieś itemy potrzebne do rozbudowy. także będzie wyłączona grawitacja żeby nie było tak łatwo :)

czyli:

*Brak uprawy roślin, potrzebują one światła od 10 stopnia

*Brak głównego dostawcy jedzenia jak w.w

Aegris RPG [Mod]

Forum serwera: Aegris.cba.pl/aegrisforum [ Faza tworzenia]

Prezentacja: Link

Opublikowano

Up!

Dodamy działki które będzie można kupić będą one 5x5 i będzie na nich można uprawiać rośliny! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...