Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu lub skryptu na losowy teleport.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Losowe tp po wejściu na serwer posiada ktos taki plugin lub skrypt ?

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Plugin ma Cię teleportować od razu po wejściu na serwer? Jeśli tak to nigdy czegoś takiego nie widziałem. Możesz jednak zrobić losowy teleport po kliknięciu w tabliczkę korzystając z pluginu "Random Teleport". Można by też pokusić się o konfiguracje go w taki sposób, aby po wejściu na serwer konsola automatycznie wpisywała komendę, która wyrzuciłaby gracza w losowe miejsce.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Wchodzisz na serwer jako nowy gracz tepa cię w losowe koordynaty bez użycia przycisku ani tabliczki

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na swoim serwie mam random location i jest dobry

Teleportuje odrazu po wejściu ?

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

DragoTeleport , ale widzę że już nie trzeba pomocy xDD

Dziękuję Ale napisałem sobie skrypt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...