Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem [Bancho]

Abdul la Ilsof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. :)
Mam jeden problem, mam mega ochotę pograć w Osu, wszystko fajnie lecz gdy dochodzę do momentu logownia pojawia się komunikat : 'Wystąpił problem po stronie serwera.'
Dowiedziałem się, że to może być coś z ich serwerami logowania, multiplayer czyt. Bancho.
Co mogę zrobić, aby naprawić tą sytuację?
Próbowałem łączyć się z grą poprzez WTFast'a - nic to nie dało...
Do tematu załączam screena z ekranu logowania:

http://imgur.com/prjFPjN

Pozdrawiam!

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

@sebasku√6 To nic nie daje, jedyne czego nie próbowałem to try turning down UAC to a lower setting
bo nie wiem co to znaczy i jak to zmienić...

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

UAC zmniejszony na minimum, nic nie pomogło.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...