Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora - Oryginalny Projekt SkyBlock

746733

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam sponsora na oryginalny pomysł SkyBlock.

Coś co znajdzie się na serwerze;

- System Gildyjny + Akademie (czytaj dalej po wyjaśnienia)

- System rankingu gildii oraz wysp

- Gdy mamy gildię, oraz członek jej zrobi nową wyspę, respi się blisko wyspy gildyjnej.

- Jeżeli gildia rekrutuje nowego członka, może założyć akademię, aby zbudować zaufanie, potem dodać go do gildii głównej.

- System wojen. Możemy niszczyć wrogie gildie, po zniszczeniu danej ilości gildii, możemy powiększyć naszą, robiąc to cały czas, tworzymy swoje imperium.

- Wasze pomysły...

Również proszę was, użytkowników o wasze sugestię, oraz co myślicie o czymś takim :)

Opublikowano

Zapraszam na prywatną rozmowę skype:

latkus.yt

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Główny developer sieci serwerów PixelWorld.pl

Administrator projektu AntyCheat.com.pl

Opublikowano

Czy wy naprawdę jesteście na poziomie parapetu? Szukam sponsora na projekt, a nie maszyne.

W projekt wchodzi

• Strona
  • Ts3
  • Maszyna
  • Reklama

6gb to ja u siebie mogę postawić, na routerze, i będzie stał 24/7... To nie ma być serwer na 50 graczy.

Opublikowano

Czy wy naprawdę jesteście na poziomie parapetu? Szukam sponsora na projekt, a nie maszyne.

W projekt wchodzi

• Strona
  • Ts3
  • Maszyna
  • Reklama

6gb to ja u siebie mogę postawić, na routerze, i będzie stał 24/7... To nie ma być serwer na 50 graczy.

A czy ty też jesteś na poziomie parapetu i nie napisałeś o tym parapecie? Nie wyzywaj ludzi. Tylko siebie, bo o tym nie wspomniałeś.

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...