Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje plugin na punkty? Punktacja zabić w tabeli.

etop123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Chciałbym się dowiedzieć czy jest/albo czy może ktoś plugin który miałby polegać na punktach. 

Chodzi mi o to, że np. za zabicie 10 zombi dostajesz 5 punktów, za 10 zabitych ludzi dostajesz 5 punktów itd. Po wpisaniu /punkty wyświetlałby Ci się stan twoich punktów i np 100 punktów możesz wymienić na +1dmg na zawsze? Albo chociaż np. na jakieś diamenty, dolary itd.

Wymiana to nwm miałaby polegać na wpisaniu jakiejś komendy /wymień albo jakaś tabliczka czy coś.

Opublikowano

Hmmm... Pluginu/skryptu, który daje takie punkty nigdy nie widziałem, ale może to Cie zainteresuje; plugin Advanced Achievements (chyba dobrze napisałem).

Możesz dzięki niemu wprowadzić przeróżne achievementy na serwer i przypisać im konkretne nagrody. Np. za zabicie 100 graczy dostaną jakiegoś diaxa, za złowienie 20 ryb jakieś emeraldy. Dużo opcji jest. Może będzie Ci odpowiadał jako zamiennik.

Pozdrawiam.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

Polecam Plugin PvpLevels przed nickiem na czacie pisze [lvl:0] i po zabiciu wyznaczonej ilości graczy awansuje sie na nowy lvl . W tym pl można też ustawić drop typu że awansujesz np n 10 lvl to dostajesz np mieczyk itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...