Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar

FastMuerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , zastanawiam się nad rengarem w tej mecie  czy daje radę itp ale mam do was jedno pytanko.

Jak się rengarem one shot'uje ? po prostu odpalam ulta 5 stacków q i skaczę ? i to tyle czy jak ? :P 

Z góry dzięki za pomoc , jak zły dział to proszę o przeniesienie 

Opublikowano

Tak, rengar jest obecnie w mecie na jungle, na topie radzi sobie gorzej, ale  w dobrych rękach też jest dobry.

Żeby one shotować musisz skoczyć z 5 stakami na ulcie i w powietrzu użyć E, a następnie Q + W + AA

Opublikowano

Daje rade, na topie to sytuacyjny pick przeciwko niektórym postaciom, ale jak nauczysz się grać to dasz sobie na każdego rade. Jako jungler potrafi sprawić, że gra kończy się w 20 minucie, ale może być i tak, że nie złapie feeda na początku, a później nie będzie mógł wrócić do gry ze względu na to, że potrzebuje on jak najszybciej zbudować core itemy + wystackować trochę naszyjnik.

Co do combo, to kolega wyżej napisał jak je wykonywać aczkolwiek czasem fajnie też użyć na 5 stackach Q zamiast E, ponieważ daje to 10% bonus AD, co oznacza, że kolejne skille będą dosyć bardzo wzmocnione.

Opublikowano

Rengar jest dobrą postacią, świetną na jungli. Szybko ją robi, ma niesamowite ganki. Posiada pułapkę, slowy, ponadto jego ult daje niewidzialność dzięki czemu ganki są łatwiejsze. Sam Rengar jako postać nie jest trudny, a mocny. Szczerze polecam, bo kosa.

Pijana czy niespełna rozumu?

W chuju mam wasze reporty, po prostu czemu ona opisuje rengara jak typek pytał o oneshotowanie ^_^

"Cześć , zastanawiam się nad rengarem w tej mecie  czy daje radę itp ale mam do was jedno pytanko."

Napisałam wyraźnie, że jest dobrą postacią plus byłam miła i opisałam go nieco bardziej. Co do 1shotowania napisano wyżej, więc nie mam zamiaru się powtarzać. Pozdrawiam "mądrego". 

Zaznaczyłam Ci, żebyś problemów nie miał. 

Opublikowano

Rengar jest dobrą postacią, świetną na jungli. Szybko ją robi, ma niesamowite ganki. Posiada pułapkę, slowy, ponadto jego ult daje niewidzialność dzięki czemu ganki są łatwiejsze. Sam Rengar jako postać nie jest trudny, a mocny. Szczerze polecam, bo kosa.

Pijana czy niespełna rozumu?

W chuju mam wasze reporty, po prostu czemu ona opisuje rengara jak typek pytał o oneshotowanie ^_^

@Edit

@LoveTherapy

Jednak niespełna rozumu jak widzę, zapraszam do zapoznania się z terminem "czytanie ze zrozumieniem" 

"Cześć , zastanawiam się nad rengarem w tej mecie  czy daje radę itp ale mam do was jedno pytanko."

Rozpisałbym się, ale gram w Hearthstone'a i jednak to ma dla mnie w tym momencie większy priorytet, jak jesteś kumata to załapiesz, chociaż po tym co napisałaś raczej bym w to wątpił.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Oneshot wygląda tak

5 stacków na pasywce i lecisz jak widzisz np adc to lecisz tak Przed skokiem youmumu i Q. W trakcię skoku dajesz E>W>Hydra>AA lecz robi się tak gdy masz pewnosc ze od razu padnie na takie combo, chyba ze nie to robisz tak samo tylko ze nie dajesz Q przed skokiem tylko youmumu samo i w trakcie skoku E>Q>W>Hydra>AA.

A co do postaci to rengar jest dobrym toplanerem, i dzięki nowej masterce ma jeszcze większy burs, lecz trzeba nim troche pograc by nauczyc sie grac i ogólnie wiedzieć jak się zachować w danej sytuacji :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Z mojego doświadczenia, rengar jest postacią która ma zadanie wyeliminować najmocniejszego przeciwnika przed walką w TF.

Jednakże patrząć na rengarów poniżej diamentu, nie moge stwierdzić czy ta postać jest odpowiednia dla każdego. Postaraj się pooglądać streamerów z wyższym elo którzy grają rengarem. Jeżeli zaczniesz nim grać naucz się mechaniki, nie będzie to trudne lecz może zająć sporo czasu opanowanie jej do perfekcji. Nie pozostaje nic jak życzyć Ci powodzenia!

fa8e87328_aeseees.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...