-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Dzemik55
Dzemik55
Witam. Od razu opiszę problem. Wczoraj (26 grudnia) grając w CS'a około 3 w nocy dostałem disconnecta. Internetu nie było. Po minucie wrócił, ale jednak coś się popsuło. Żadna strona nie ładowała się, steam działał normalnie (no, włączał się, czat działał, poradniki itp. także, ale nie mogłem włączyć żadnych profili, event w AdVenture Capitalist nie włączał się), nie mogłem dołączyć na żadnego TS'a.
Zostawiłem ten problem i bawiłem się potem. Reset routera, nic. Poprosiłem kolegę, aby skopiował mi z jakiejś strony jak to naprawić. Wszedłem w właściwości mojego łącza i ustawiłem serwery DNS na:
preferowany serwer DNS:8.8.8.8
alternatywny serwer DNS:8.8.4.4
Na komputerze internet zaczął działać, ale na każdym innym urządzeniu internetu nie było. Tzn. był, ale strony się nie ładowały. Zrobiłem taki sam zabieg na laptopie połączonym przez Wi-fi- także pomogło. I teraz pytanie. Coś popsuło się u mnie czy u dostawcy internetu?
Ktoś pomoże?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.