Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtyk myszki.

Lvrde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam do Was pytanko. Mam myszkę bezprzewodową na usb i ten nieszczęsny wtyk mi się rozleciał. Czy jest coś co można z tym zrobić, czy mogę wywalić już tę myszkę? 

Boy, don't hurt your brain

Thinking what you're gonna say

Cause everything's a game 

Opublikowano

Kup taki sam do tej myszki, w sumie wcale działać nie musi chyba że można go parować

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ktoś, coś więcej?

Opublikowano

A jakie widzisz inne rozwiązanie? Masz pewnie myszkę typu NONAME MYSZKA 

Czary odpadają by myszka działała, drutów też do niej nie podepniesz by sterować ;)

Można tylko naprawić stary odbiornik albo szukać identycznego od identycznej myszki.

Opublikowano

A jakie widzisz inne rozwiązanie? Masz pewnie myszkę typu NONAME MYSZKA 

Czary odpadają by myszka działała, drutów też do niej nie podepniesz by sterować ;)

Można tylko naprawić stary odbiornik albo szukać identycznego od identycznej myszki.

Oczywiście najlepiej z góry kogoś ocenić. Mam myszkę natec genesis v55, nie wiem co o niej myślisz i nie interesuje mnie to, mi ona bardzo pasuje. No właśnie naprawić, to może w grę wchodzi przelutowanie komponentów. Pytam, bo kompletnie się na tym nie znam. Dałeś odpowiedź za którą Ci dziękuję, aczkolwiek jeżeli nie masz nic do dodania to proszę, nie spamuj. 

Opublikowano

Nie widzę by była podana na samym początku jaka to myszka, wiec wyszło że noname. ;)

Sam nadajnik ciężko kupić praktycznie wcale go nie można dostać, trzeba by trafić na kogoś kto sprzedaje, najlepiej szukać takiej samej myszki uszkodzonej. Problemem będzie tylko parowanie myszki która niestety nie posiada tej możliwości. 

Nie istnieją uniwersalne nadajniki do myszek poza myszkami na BT a ta taka nie jest 

p.s. Nie mówię że Ty masz go sobie przelutować, niech to zrobi ktoś ze wie jak nawet w dowolnym serwisie czy to komputerowym czy GSM to zrobią. Wystarczy wyciągnąć całkiem płytkę ze starej obudowy  dolutować kawałek kabla z wtyczką USB ( 4 kabelki ) w 10-20 zł zmieści się z naprawą albo za darmo jak zrobi to ktoś znajomy.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...