Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Aplikacja uwierzytelniająca

mateusz57488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z weryfikacją do logowania na konto origin. Włączylem weryfikacje logowania za pomocą aplikacji uwierzytelniajacej lecz nie skonfigurowalem jej chyba poprawnie bo poprostu ten kod mi nigdzie nie przychodzi. Wczesniej komputer mialem zapamietany i logowalem sie bez kodu a ostatnio musialem zrobic reinstal origina i musze podac kod ktory nigdzie nie przychodzi.....nawet jak na stronie EA sie loguje musze podac ten kod zeby cos tam zrobic i nie mam pojecia co z tym zrobic....bardzo prosze o pomoc jesli ktos wczesniej mial cos podobnego.....

Opublikowano

Masz tą aplikacje uwierzytelniającą na swoim telefonie, rozumiem? To wchodzisz w tą aplikację i tam masz kod. :) 

Ten kod Ci nie przyjdzie SMS itd. Tylko masz go jak wejdziesz w aplikacje na telefonie.

Opublikowano

Mam ta aplikacje na telefonie ale co z tego jak ten kod nie dziala.....a nie dziala bo zle skonfigurowalem wszystko. Jak przy zalogowaniu sie na origin wyskoczylo okienko ustawienia weryfikacji logowania to dalem aplikacja uwierzytelniajaca i nie zeskanowalem kodu ani nic takiego poprostu poklikalem dalej....nie majac jej na telefonie, dopiero pozniej ją sciagnalemn....i przez to tefgo kodu juz nie bede mial i nie moge nic zmienic ani sie zalogowac bo aby wejsc w kody zapasowe musze podac ten aktualny...korego nigdzie nie bede mial i nie wiem co z tym zrobic..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...