Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Faceit FPL

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Być profesjonalnym graczem.

2. Dostać się do Master Ligi na Faceicie, być w jej TOPce, po czym wygrać osobnego laddera, który jest kwalifikacjami do FPLa.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Wystarczy abyś grał na poziomie np Pashy, snaxa wtedy dostaniesz ligę FPL zaczynając od bronze 

Opublikowano

Wystarczy abyś grał na poziomie np Pashy, snaxa wtedy dostaniesz ligę FPL zaczynając od bronze 

jak wygra ez 3 pierwsze meczyki to go wrzuci do golda bodajze:P

hiFG4ZA.png

Opublikowano

1. Być profesjonalnym graczem.

Nie trzeba być profesjonalnym graczem. Z tego co ja tam kiedyś zasłyszałem to na koniec każdego sezonu biorą najlepszych graczy z ligi niżej (bodajże Master -tak to się nazywa) i potem ci ludzie grają między sobą jakieś eliminacje żeby dostać się do FPL'a. A tak poza tym to trzeba dużo grać żeby cokolwiek ugrać na faceicie ja sobie wykupiłem to premium ale zrezygnowałem bo praca, szkoła to cały czas na 0 pkt. wychodziłem.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, przecież co drugi global gra na poziomie pashy

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Nie trzeba być profesjonalnym graczem. Z tego co ja tam kiedyś zasłyszałem to na koniec każdego sezonu biorą najlepszych graczy z ligi niżej (bodajże Master -tak to się nazywa) i potem ci ludzie grają między sobą jakieś eliminacje żeby dostać się do FPL'a. A tak poza tym to trzeba dużo grać żeby cokolwiek ugrać na faceicie ja sobie wykupiłem to premium ale zrezygnowałem bo praca, szkoła to cały czas na 0 pkt. wychodziłem.

Przeczytaj mój cały post. W punkcie drugim napisałem 2 sposób dostania się do FPL'a.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Przeczytaj mój cały post. W punkcie drugim napisałem 2 sposób dostania się do FPL'a.

Następnym razem napisz jaśniej o co Ci chodzi bo ja twój post zrozumiałem jako 2 punkty które trzeba spełnić i nie widzie tam nigdzie słowa "lub" ;)

Nie bardzo rozumiem, przecież co drugi global gra na poziomie pashy

No nie, nie zgodze się z tym. Globala teraz bardzo łatwo wbić a przynajmniej było łatwo ale na szczęście wprowadzili ten nowy system rank.

Na faceicie najlepiej mieć jakiś kumpli z którymi można pograć bo samemu może być ciężko, niestety nie ma tam takiej kultury grania jak na esea i często w team trafia się jakiś "rage kid" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...