Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grywalny config serwera MUO

_darky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@f5

pany, ja rozumiem, ze brak vipa jest najlepszy, ale serwer jakos sie musi utrzymywac, jestem w stanie zrobic serwer ze swietnym gameplayem, ale utrzymac to co miesiac to troche jednak duzy koszt.

paru z Was odpowiedziało na ankiete, pytam Was, macie jakieś inne pomysły na utrzymanie serwera? 

Opublikowano

@f5

pany, ja rozumiem, ze brak vipa jest najlepszy, ale serwer jakos sie musi utrzymywac, jestem w stanie zrobic serwer ze swietnym gameplayem, ale utrzymac to co miesiac to troche jednak duzy koszt.

paru z Was odpowiedziało na ankiete, pytam Was, macie jakieś inne pomysły na utrzymanie serwera?

Vip, który zwiększa exp/drop/% w pralce. Oczywiście w miarę rozsądku.
Opublikowano

Większość z Was prefeuje exp okolo 50.

Wersje hard ustawień (do drg +0+0)

Potki po 25/75

Co do skilli w sklepach jest po równo :)

proszę o kolejne głosy w ankiecie, może się uda wypracować jakeis kompromisy ;)

Opublikowano

S6/8, mniejszy exp <50, sporo spotów, sklepy jeden uj, poty hp max 10 / mana bez znaczenia, brak RR, cash shop a w nim jakieś pety/plecaki/inne badziewia+ najsłabszy seal + możliwość zakupu coinów za gotówkę - to jedyny sposób by pomóc w utrzymaniu i nie mieć zbyt dużej przewagi nad przeciwnikiem, częste BC/DS + ciekawe nagrody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...