Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Innowacyjny drop, config, bez backdoorów

Luxq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

goFQdVv.png?1

Informacje o Mnie:

goFQdVv.png?1

Witam jestem Luxq1 znany z serwer Lastcraf* jestem tam technikiem/wlascicielem

Piszę w javie lekko dwa lata może (Sporadycznie)

Chciałbym udostępnić plugin na drop autorstwa SuSeu 

Ale najpierw opisze go troche informacji o autorze itd.

goFQdVv.png?1

Informacje o Pluginie:

goFQdVv.png?1

Jest to plugin na drop który ma Tzw. LVL na Chacie /lvl, /lvl nick, pisany w te wakacje (2015) ma wiele funkcji które sam możesz

edytować w configu typu, drop z czego czym, procent, wiadomość i inne potrzebne

do tego rzeczy, plugin będzie prawdopodobnie aktualizowany razem z tematem.

goFQdVv.png?1

Informacje o Autorze Pluginu:

goFQdVv.png?1

Autorem pluginu tak jak wspomniałem jest SuSeu znany na skype jako Cytrus424 

Napisał go w wakacje, prawdopodobnie z nudów oraz udostępniam go z powodu

iż, ma go wiele serwerów bez zezwolenia ale tematy z nim zostały usunięte, oraz zablokowane

a ten temat ma zgodę od Autora oraz pozwolenie na rozpowszechnianie, sam plugin ma licencje.

goFQdVv.png?1

Pozostałe Informacje:

goFQdVv.png?1

Sam temat będzie aktualizowany jeśli chodzi o wygląd oraz o update do pluginu narazie jest słabo bo jest

pisany na kolanie czyt. szybko, wszelkie bugi oraz inne rzeczy pisać w postach

Modów proszę o nie usuwanie tematu oraz wszystko co może zaszkodzić, jeśli chodzi o zgodę pw albo

wystarczy zobaczyć w sam license.txt lub w kod pluginu 

Paczka: drop, cmds -> dropCmd

goFQdVv.png?1

Podziękowania, Dev Ekipa:

goFQdVv.png?1

@Kamilkime - Wielki pan zła jeśli chodzi o Rage

@bartzz - AskaY, pomocnik programista na lc ;3

@su1414 - bez Ciebie temat nie istnieje kotku ;3

@1361622928-U485574.png__WolereK__ - Lubi czasami, pisać posty  xD

@1361622928-U485574.pngCheehee - Kazali dodać bo broniłes kimka ;3

Jeśli chodzi o opisy po myślniku są one bez sensu i bez znaczenia jaką oni odegrali role

goFQdVv.png?1

Download Pluginu + Skan

goFQdVv.png?1

DOWNLOAD PLUGINU: http://www.mediafire.com/download/ti5ubsjcp2vihnj/SuSeuDrop.jar

SKAN PLG: https://www.virustotal.com/en/url/0078853697c9b309e7a4e35136a0656766d4db824f96ea2f522752e8f3c117d7/analysis/1451163059/

Jeśli chcecie gotowy config.yml pod serwer EasyHC pisać post do udostępnie w temacie.

Opublikowano

Pokaż synku dowód od susełka, jesli tak bardzo on chce zeby byl udostepniony to powinien go sam udostepnic a nie...­

Opublikowano

@Luxq1 

Ku*** robisz wielką sensacje z tego powodu ze udostepniasz 2 raz ten sam plugin... Podniecasz sie jak to był by twój autorski plugin nad którym pracowałeś wieki !..

Opublikowano

@Luxq1 

Ku*** robisz wielką sensacje z tego powodu ze udostepniasz 2 raz ten sam plugin... Podniecasz sie jak to był by twój autorski plugin nad którym pracowałeś wieki !..

czy ja udostępniałem ten sam plugin kiedykolwiek? Podniecam sie bardzo, ale dalej nie rozumiesz po co jest temat. elo

Opublikowano

Hej, hej. Plugin jest tu drugi raz, bo był juz tu drogą kradzioną. Co najlepsze, dalej były dowody ze jest mój :D Było pare zbędnych komend etc. Jestem autorem pluginu i stwierdziłem ze skoro pare osob go ma, to niech ma go legalnie ale nie chciało mi się pisać tematu, poprosiłem luxa.

Autor pluginu SuSeuDrop (najprawdopodobniej nie bedzie kontynuowany): http://www.mpcforum.pl/topic/1499129-dl-innowacyjny-drop-config-bez-backdoor%C3%B3w/

Opublikowano

Plugin nie jest zły(gratuluje pomysłu z GUI, bo jest świetne) aczkolwiek nie wiadomo czy ma drop dla vip i turbodrop, oraz wydaje mi się, że fortune nie działa, a jak działa to zwiększa tylko o mały procent, ponieważ nie czuję różnicy. Proponuję dodać trochę informacji o tym pluginie, bo jak mówiłem GUI jest świetne i to, że gracz samodzielnie może wyłączyć cały drop itd. Tym mnie ten plugin urzekł, ale póki co niestety jestem zmuszony szukać innego, ponieważ szukam z działającym fortune oraz dropem dla np. Vip'a i Svip'a.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

słaby plugin nie polecam korzystac z tego pluginu na serwerze!

» BRAK

» SYGNATURY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...