Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowe sloty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP 

co Ty pierdolisz, to jest oryginalnie w source

@Pegas©

Przejdź do locale/pl/inventorywindow.py

I tam gdzieś na dole będziesz miał

#RING1

#RING2

usuń po prostu przed nazwą ten komentarz # type dla tych slotów to 33 pozdro :v  aby się nie podświetlała nazwa na zielono

Opublikowano

@UP 

co Ty pierdolisz, to jest oryginalnie w source

@Pegas©

Przejdź do locale/pl/inventorywindow.py

I tam gdzieś na dole będziesz miał

#RING1

#RING2

usuń po prostu przed nazwą ten komentarz # type dla tych slotów to 33 pozdro :v  aby się nie podświetlała nazwa na zielono

Ale z Ciebie debil... Ringi to ringi, unique to unique ^^.

Opublikowano

Ale z Ciebie debil... Ringi to ringi, unique to unique ^^.

Czy ty ziomek nie widzisz że oznaczone są 2 sloty które odpowiadają za ringi ? Można je wykorzystać do różnych celów, nawet dodać subtype które pozwoli by jeden slot odpowiadał za wierzchowce a drugi za pierścienie.

Opublikowano

Czy ty ziomek nie widzisz że oznaczone są 2 sloty które odpowiadają za ringi ? Można je wykorzystać do różnych celów, nawet dodać subtype które pozwoli by jeden slot odpowiadał za wierzchowce a drugi za pierścienie.

Kolejny debil k***a. Jeśli chce mieć je pod wierzchowce i inne to musi nanieść sporo edycji w nich.. A jak doda sobie unique 3/4 to jest chwila i wszystko śmiga pod type 16 :).... Zacznijcie myśleć tumany.

Opublikowano

Kolejny debil k***a. Jeśli chce mieć je pod wierzchowce i inne to musi nanieść sporo edycji w nich.. A jak doda sobie unique 3/4 to jest chwila i wszystko śmiga pod type 16 :).... Zacznijcie myśleć tumany.

Debilem to sobie możesz kolegów swoich nazywać z piaskownicy, sporo edycji ? haha jak dla ciebie dodanie paru funkcji pod slot to dużo to jestem ciekaw jak ty powiększasz sklepy.

Kończę z tobą rozmowę, jedynie się poniżasz.

Opublikowano

Debilem to sobie możesz kolegów swoich nazywać z piaskownicy, sporo edycji ? haha jak dla ciebie dodanie paru funkcji pod slot to dużo to jestem ciekaw jak ty powiększasz sklepy.

Kończę z tobą rozmowę, jedynie się poniżasz.

Stary nie poniżaj się jeszcze bardziej, bo nawet nie wiesz z kim masz przyjemność pisać.

Kilka funkcji dodawać do ringów jest bezsensowne jeśli on chce mieć te sloty pod wszystko (czyli pod wszystko co jest w unique). I tak, jesteś debilem bo wystarczy, że doda sobie 2 sloty unique co zajmie mu mniej czasu i będzie wygodniejsze.

PS. Powiększałem sklepy to 2 lata temu.

Opublikowano

Stary nie poniżaj się jeszcze bardziej, bo nawet nie wiesz z kim masz przyjemność pisać.

Kilka funkcji dodawać do ringów jest bezsensowne jeśli on chce mieć te sloty pod wszystko (czyli pod wszystko co jest w unique). I tak, jesteś debilem bo wystarczy, że doda sobie 2 sloty unique co zajmie mu mniej czasu i będzie wygodniejsze.

PS. Powiększałem sklepy to 2 lata temu.

Putin ?  :D 

Opublikowano

@ZoneWar.pl

Baranie zaznaczył jasno ring1 i ring2 co Ty tutaj pierdolisz o unique ..

.

Tłuku jeden, widzisz gdzieś sloty ring zaznaczone bo ja nie... Ja tylko widzę zaznaczone miejsce gdzie mogłyby być nowe sloty :)... Poproś mikołaja o trochę mózgu.

Opublikowano

@UP 

Prosić to będziesz musiał Ty, ale nie wiem czy dostaniesz...jak myślisz k***a co on może mieć tam ? Na pewno twoje zjebane unique  :((  :v  :v

Opublikowano

@UP 

Prosić to będziesz musiał Ty, ale nie wiem czy dostaniesz...jak myślisz k***a co on może mieć tam ? Na pewno twoje zjebane unique  :((  :v  :v

Idź lepiej napisz temat z pytaniem jak używać mózgu. Może ktoś Ci pomoże.

Opublikowano

@UP 

Ty jesteś głupi xD

Jak dodać dodatkowe sloty na pierścienie, wierzchowce itp

On nie pytał jak dodać tam ring1 ring2 tylko jak przerobić te sloty żeby używały Type 16 - ITEM_UNIQUE

#EMERYTURA

Opublikowano

Ty jesteś głupi xD

Jak dodać dodatkowe sloty na pierścienie, wierzchowce itp

On nie pytał jak dodać tam ring1 ring2 tylko jak przerobić te sloty żeby używały Type 16 - ITEM_UNIQUE

Są jeszcze rozumni ludzie na tym forum. :)

Opublikowano

Pytam jak dodać dwa sloty jeszcze, żebym miał cztery.

Już Ci mówię.

## Source ##

common/length.h --> dodajesz nowe wear unique (wear_unique3 i 4).

game:

char_battle.cpp

char_item.cpp

cmd_general.cpp

item.cpp

questlua_pc.cpp

--> dodajesz odpowiednio unique 3 i 4 wzorując się na istniejących unique1 i 2.

## Binarka ##

GameLib/ItemData.h --> dodajesz tak samo jak w length.h nowe wear_unique.

UserInterface/GameType.h --> dodajesz nowe unique 3 i 4 tak jak to (zamiast cyfry 8 dajesz taką by pasowało do pozycji twojego wear_unique3/4 w length.h):

const DWORD c_Equipment_Unique2 = c_Equipment_Start + 8;

UserInterface/PythonItemModule.cpp --> dodajesz nowe unique 3 i 4 tak jak to:

PyModule_AddIntConstant(poModule, "EQUIPMENT_UNIQUE2", c_Equipment_Unique2);

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...