Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobrze, ze slysze odstraszacz do gryzoni "OdH1 Cichy"?

Monfish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Tylko ja go slysze z rodziny, wiec sie troche martwie.

Cos nie tak z odstraszaczem,ultradzwieków ludzie nie slysza

79160594027661829163.png

Opublikowano

Możesz zacząć szyć kostium superbohatera. Ksywkę sobie tylko wymyśl, ah... i jeszcze musi Ci ktoś z rodziny zaginąć, czy coś, żeby było oficjalnie.

Opublikowano

Tufu, ale inni tego nie slysza, tylko ja. Jestem teraz z piecioma osobami i tylko mi to piszczy w uszy.

To są rózne opcje

1. Jestes gryzoniem 

2. Twoja rodzina jest głucha

3. Jestes chory psychicznie i slyszysz dzwieki których nikt inny nie slyszy

4. Odstraszacz jest poprostu źle zrobiony

Pewno dostane za tego posta warna,ale innych opcji niewidze.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie no, spoko Tufu. Rozwazalem opcje 1., ale nie mam ogona xD. No nie wiem, moze po prostu mam cos nie tal z uszami, no ale to mi sie wydaje dziwne. Jest tez jeden odstraszacz w kotlowni i tez go slysze. Ale to juz jest jakis mocniejszy bo to juz bola uszy xD

P.S Sorki za bledy ortograficzne, siedze na fonie.

Opublikowano

Ja zaś proponuje ci przemyć uszy, możliwe że pomoże.
Ewentualnie spróbój postukać w ten odstraszacz, może zadziała i niebedziesz słyszał (jednak za zepsucie sprzętu nieodpowiadam).

Opublikowano

Ja zaś proponuje ci przemyć uszy, możliwe że pomoże.

Ewentualnie spróbój postukać w ten odstraszacz, może zadziała i niebedziesz słyszał (jednak za zepsucie sprzętu nieodpowiadam).

Przemywalem bardzo duzo razy, a i tak nie pomoglo. Stukac raczej nie bede, 70 zeta nie spada z nieba.
Opublikowano

To chyba zostaje tobie doczepienie ogona i udawanie gryzonia, innej opcji nie widze.

Powodzenia na nowej drodze życia :D.

Kot juz mnie gryzie i drapie, wiec moze to moje przeznaczenie xDD A tak serio, to moze na halloween.
Opublikowano

To moge ci doradzić kilka rzeczy jeśli chcesz zostać gryzoniem :
1. Zacznij chomikować jedzenie na zimę (nadal mnie dziwi że nie jesteś w hibernacji).
2.Wyrzuć kota, niedługo to cie zje.
3.Urządź sobie przytulne miejsce.
4. Załatw sobie klatke ( o wymiarach jak twój pokój).
5.Żyj jak chomik.
A jeśli nie chcesz żyć jak gryzoń są kilka opcji:
1.Zniszcz wszelkie Odstraszacze.
2.Uciekaj od nich ile wlezie(tak gdzieś na 2km)
3.Jeśli to nie pomoże zostań batmanem.

Opublikowano

Jeśli serio to:

To są rózne opcje

1. Jestes gryzoniem 

2. Twoja rodzina jest głucha

3. Jestes chory psychicznie i slyszysz dzwieki których nikt inny nie slyszy

4. Odstraszacz jest poprostu źle zrobiony

Pewno dostane za tego posta warna,ale innych opcji niewidze.

Odpowiem że jedyna słuszna opcja tutaj to chyba 3.
czyli jesteś pierwszym człowiekiem w histori z takim wyczulonym słuchem że słyszysz ultradźwięki.

Opublikowano

To Ci serio odpowiadamy, szyj kostium superbohatera, schowaj zwłoki członka rodziny - wtedy będzie oficjalnie - i żyj jak Szczurmen!

Opublikowano

Na moje oko to jakaś wada słuchu, bo ludzie po prostu nie są w stanie usłyszeć takiego dźwięku. Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, to nie używaj odstraszacza ew. kup inny , moze ten generuje jakieś ultradzwieki ,ktore uszkadzają Twoje uszy i umrzesz , elo.

OndteAw.png

Opublikowano

Na moje oko to jakaś wada słuchu, bo ludzie po prostu nie są w stanie usłyszeć takiego dźwięku. Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, to nie używaj odstraszacza ew. kup inny , moze ten generuje jakieś ultradzwieki ,ktore uszkadzają Twoje uszy i umrzesz , elo.

Na szczescie te odstraszacze ma tylko moja ciotka :) Teraz jestem u siebie i nie mam nic takiegp jak odstraszacze xD Tak, bylem na wyjezdzie.u ciotki i ona to tylko ma xD
Opublikowano

Skoro słyszysz dźwięki których inni nie słyszą to albo masz schizofrenie albo wyczulony słuch. 

Ja przykładowo słyszę zasilacz monitora jeżeli ten jest wyłączony(monitor) oraz ustawione głośno głośniki które nic nie grają.

Opublikowano

Masz wyczulony słuch, ciesz się   :)

­

Taaa, a znając życie nie słyszy jak mama krzyczy i każe wyłączyć komputer...

Idź do rodzinnego, skierowanie do laryngologa na płukanie dostaniesz i zobacz jak jest.

Ewentualnie słyszysz pisk nie związany z tym urządzeniem.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...