Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem konto na Allegro

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DiabloXPL zweryfikował / c**j nie wystawię mu komentarza na allegro i jak by zajebał to dam mu negatywa i napiszę mu że nie wystawię jak by chciał konto odzyskać i dodam że mieszkam bardzo blisko niego :D

Skoro kupiłeś na allegro to raczej nie powinien Cię wyrolować. A nawet jeśli ma taki tupet to zwyczajnie wystaw mu negatywa tak jak napisałeś.

Opublikowano

jak będzie mu bardzo zależało to nieważne co zrobisz, on i tak je odzyska (nawet zmiana email nie pomoże)

kup rp i zachowaj dowód zakupu

Hejo

Opublikowano

ale może napisać do suppotu i to na nic w regulaminie lol'a jest napisane że nie wolno kupywać / sprzedawać kont 

76561198046924593.png
Opublikowano

ale może napisać do suppotu i to na nic w regulaminie lol'a jest napisane że nie wolno kupywać / sprzedawać kont 

A kto powiedział że napisze że sprzedał/kupił konto powie że mu ukradli i tyle

Opublikowano

Niestety nic nie zrobisz, jeśli będzie chciał je odzyskać.

Jedyną opcją jest zostawienie negatywu oraz może wiadomość do allegro.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja odzyskałem konto z allegro za 45 złoty, które sprzedałem rok temu i do tej pory nie poniosłem żadnych konsekwencji, także to jest dobry sposób zarobku na naiwnych.

Opublikowano

Oczywiście, że nie poniesie nikt konsekwencji prawnych oprócz blokady konta na Allegro. Za 50 zł policja nawet nie kiwnie palcem. Konto w League of Legends w każdej chwili każdy może odzyskać. Możesz mieć wszystkie dane do tego konta on i tak odzyska to w godzinę.

Jeżeli kupować to od kolegi którego znasz z prawdziwego życia a nie z internetu. 

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...