Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe urządzenie

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jeżeli jestem z nowego urządzenia zalogowany, to będę mógł zakupić 20x kluczy na csgobox.pl przez ofertę od bota? Czy muszę czekać te 7dni aby bot mógłby się ze mną wymieniać?

Mam takie coś napisane na rynku steam.

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:
  • Logujesz się na Rynek z urządzenia, które nie było chronione przez Steam Guard od 7 dni. Więcej informacji...
Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 2.01.2016, 14:38:51.

Opublikowano

Wymiana to nie rynek. W sumie nie wiem czy na wymianę też się dostaje blokadę, chyba tak. Spróbuj jakiemuś znajomemu wysłać ofertę wymiany, albo niech on tobie spróbuje. Jak będziesz mógł cokolwiek zrobić z tą ofertą wymiany to możesz kupić klucze przez tego bota. Ale wydaje mi się, że na nowym urządzeniu wymiana też się blokuje. 

he?

Opublikowano

Zaloguj się ze starego urządzenia i będzie po problemie. Jak masz ofc. Jak nie to czekaj tydzień bo na wymiany też jest chyba blokada. Generalnie to jest zabezpieczenie by nic nie opuściło ani nie przybyło na konto

Opublikowano

Zaloguj się ze starego urządzenia i będzie po problemie. Jak masz ofc. Jak nie to czekaj tydzień bo na wymiany też jest chyba blokada. Generalnie to jest zabezpieczenie by nic nie opuściło ani nie przybyło na konto

Czyli jak ze starego urządzenia się zaloguję to na nowym zniknie mi ta blokada?

Opublikowano

Czyli jak ze starego urządzenia się zaloguję to na nowym zniknie mi ta blokada?

Nie, jak zalogujesz się ze starego urządzenia (czyli na którym się już logowałeś na steam) to możesz robić wszystko, jedynie z nowego urządzenia masz ograniczone możliwości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...