Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Laptop SAMSUNG RF511 i Karta graficzna (chyba sterowniki)

Maciusieq

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu ślepy bo wyraźnie widać na screnie ile ma WŁASNEJ pamięci grafika Nvidii :  2048 Mb 

ex72ff.jpg

Grafika Intela nie ma własnej pamięci, używa  RAM zainstalowany w laptopie ( dedykowany dla grafiki 64 Mb i share z tego ramu  kiedy potrzeba do 1696 Mb ) . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzięki... Dobrze... Teraz wytlumacz mi dlaczego mam takie cos jak "aktywnosc karty graficznej" i w niczym nie jest aktywna oprocz w ustawieniach nvidii?

Opublikowano

Skoro nie grasz i nie jest załączona dla danego programu czy gry  to nie jest aktywna 

Opublikowano

W zadnej grze nie jest aktywna w niczymn... ale reinstaluje sterowniki bo nie mialem np opcji VIDEO gdzie moglem zmienic skalowanie monitora itp (instaluje starsze miałem najnowsze)

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Skoro zakładka karty graficznej  INTELA to pamięć dedykowana czyja ?   Nie Nvidii tylko INTELA  ! 

Opublikowano

Nie ma żadnego problemu skoro patrzysz na kartę  Intela a myślisz o karcie Nvidii. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...