Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wolicie, aby serwer był trudny lub by jego ekonomia była łatwa?

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tworzę serwer i zastanawiam się teraz nad jego ekonomią. Wolicie, aby serwer był trudny czy raczej jego ekonomia była na dość łatwym poziomie ? 

Opinie proszę piszcie poniżej dokładnie to argumentując.

Pozdrawiam, DeQUK

CAMDNAx.png

Opublikowano

Dokładnie argumentując? Mam serwer na modach i hmm jak jest łatwo szybko się nudzi, jak jest tanio wszystko szybko można zdobyć. Myślę że moja argumentacja jest wystarczająca.

Opublikowano

Dokładnie argumentując? Mam serwer na modach i hmm jak jest łatwo szybko się nudzi, jak jest tanio wszystko szybko można zdobyć. Myślę że moja argumentacja jest wystarczająca.

Uważasz, że trzeba znaleźć "złoty środek" ?

CAMDNAx.png

Opublikowano

Ja osobiście wolę swoistą trudność na serwerze - ma być ciężko i fajnie! :D Jak jest za lekko to każdy 10 minut po wejściu ma diamentową zbroję i wszystko. Krótko mówiąc jak jest za łatwo = nudno.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Trudniejsze zdobywanie itemów by się szybko nie nudziło oraz łatwiejsze moby by gracze nie narzekali na to, że moby ich w chwile ubiły.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Im trudniejsza ekonomia, tym moim zdaniem lepiej. Z doświadczenia wiem, że przy łatwiejszych gracze zdobywają w parę dni miliony i nie mają co robić. Rozdają to nowym graczom, którzy też nie mają wtedy co robić. Podsumowując - ciężka ekonomia lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...