Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który antywirus wybrać ?

Mnicho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zakupić antywirusa który na chwilę obecną byłby najlespszy ? Chodzi mi też o to żeby nie obciążał systemu . Jeżeli możecie podzielcie się swoimi opiniami na temat antywirusów które posiadacie itp 

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Żeby nie obciążał systemu - avast XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

eset nod 32, na firmowym komputerze (celeron jakiś tam 2gb ramu) komputer chodzi nieznacznie wolniej. warto zainwestować parę zł (albo trail heh), bo antywirus naprawdę spoko jak na te czasy.

­

Opublikowano

Znalazłem właśnie płye z PCFORMAT z antywiruse ESET smart seciuryty z licencją , czy w jakiś sposób różni się ta wersja od NOD32 ? 

Opublikowano

Żeby nie obciążał systemu - avast XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

eset nod 32, na firmowym komputerze (celeron jakiś tam 2gb ramu) komputer chodzi nieznacznie wolniej. warto zainwestować parę zł (albo trail heh), bo antywirus naprawdę spoko jak na te czasy.

żeby nie obciążał komputera - window$ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

antywirus jest zbędny, gdy

1) wiesz, co robić, by samodzielnie wykryć taki program i samemu go skasować

2) korzystasz z linuxa

Opublikowano

żeby nie obciążał komputera - window$ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

antywirus jest zbędny, gdy

1) wiesz, co robić, by samodzielnie wykryć taki program i samemu go skasować

2) korzystasz z linuxa

dobre XDDDDDD

a to że na linuxa nie ma wirusów to mit. linux nie jest za bardzo popularny i nie ma tak dużej ilości wirusów na niego, ale są :P

Opublikowano

Osobiście polecam Ci Eset Nod32, bardzo dobry antywirus, lecz miałem przyjemność używania go dawno temu, więc ciężko mi stwierdzić jak jest na chwilę obecną, ale z tego co czytam, to ludzie go dalej polecają.

Obecnie mam Kaspersky Internet Security 2015 i jest bardzo dobry, na mój komputer nie przedostał się żaden wirus (oczywiście też dbam o system, zależy kto na jakie strony wchodzi ;) ). Te dwa oprogramowania antywirusowe bym polecał ponieważ są świetne i nie obciążają systemu zbyt mocno.

Opublikowano

dobre XDDDDDD

a to że na linuxa nie ma wirusów to mit. linux nie jest za bardzo popularny i nie ma tak dużej ilości wirusów na niego, ale są :P

no to wtedy patrz punkt 1)

porównaj sobie budowę window$a i linux'a to odpowiesz sobie na pytanie, dlaczego tam jest więcej wirusów. i nie, popularność to nie główny powód.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...