Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Zarobek

adrian07071542

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Walę do was bo najszybciej z pytaniem co byście poradzili, jak zarobić na Wetar. Chodzi jakiś prosty sposób dawno nie grałem troche nie ogarniam cen, kamole po 4kk :/ Byle nie rybki, myślałem o rudach na kilka kont, jak tak to gdzie itd. Mod nie wchodzi w gre.

Z góry dziękuje.

Zdrowych Wesołych  :D

55mddg.jpg

Opublikowano

Skoro te kamole chodzą po 4kk, to drop skarpety na paru kontach i oddawaj dla mikołaja, szansa że zdobędziesz taki kamyk jest naprawde duża, na eventach najłatwiej jest się dorobić na niski lvl.

Potem to już raczej jedynie zarabiać można z metinów, ulepszania no i z alchemii.

harley.png

Opublikowano

Drop z krola na piekle nie jest przyzwoity ;) . Moze poleciec kamyk i szkata oczywiscie nie oszukujmy sie , szansa na drop kamola jest znikoma , a ze szkaty ze tak powiem syf ;) . DT tez raczej odpada . bo z mapek na 90+ dropia itemy +7 , oczywiscie mozna je palic na DT , ale malo osob bedzie chcialo cos kupic +8 a na +9 mamy 10% szansy ;) ( to juz nie to co kiedys , ze ludzie jarali sie bojowy +7 ^^ ) . Wedlug mnie najlepsza opcja bylo by DT jakims 70 lvl WP'ek i tam zarabianie ( metki mordu ) , ale Ty juz masz 82  to juz nic nie poleci . Mozesz tez zrobic jakiegos dropa na metki na sohan lub gdzies , bo tym daggerem zbyt wiele nie zdzialasz :) .

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Mam WP 42, myślę że podbije mu troche skille i zaczne śmigać na sohan. :D

Dokladnie , mysle ze to najrozsadniejsza opcja ;) . Z rekawiczka na sohan drop jet naprawde dobry , nie dosc ze ku , kd co metek , to szansa na kamien duchowy ;))

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...