Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trendy 2016

015435

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskusja na temat co będzie super fajne w 2016, w polsce pewnie dopiero ku.rwa w wakacje x D

ja podbijam fryzure z przedziałkiem na środku z lat 90' to bankowo

całkiem możliwe że będzie wysyp typów fanów young leana ubranych allwhite/black w bucketach (x D) ale to w pl

spodnie regular fit

kurtki kangury z ortalionu

polacy dopiero teraz ogarną Y-3 i będzie hype na to

spodnie z powszywanymi łatami 

i ogólnie taki comeback lat 90 jak się jarali przyszłością, wiecie chyba o co chodzi

a wy jak myślicie

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

Szczerze yebie mnie to jak kto bedzie ubrany.Smiecham jak ludzie staraja sie byc na czasie,zamiast chodzic w tym w czym jest im wygodnie.Jesteś brzydki to jesteś,żadne ubranie tego nie zmieni.

Oczywiście nie kieruje tego do autora tematu,tylko ogolnie :P

Opublikowano

ziomeczku dyskutujemy co bedzie a nie oceniamy, ja tez mam wyjebane co kto zakłada bo w sumie c**j mnie to obchodzi x D

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

co do tych tubularów to w Polszy wszystko jest możliwe :v

ogólnie to topkek ze smutnych ludzi tak jak wyżej np. z arizoną w ręku i bucketach XDDDDD i wstawiają na ig/sc i inne takie portale   i sadboys janglin tutałsyndłan

Opublikowano

1451110825710.jpg

na to będzie hype, k***a ta linia buta kojarzy mi się z takimi c**j/owymi butami z reebooka/acisa które służą do pracy w ogródku i są ciągle ujebane 

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

1451110825710.jpg

na to będzie hype, k***a ta linia buta kojarzy mi się z takimi c**j/owymi butami z reebooka/acisa które służą do pracy w ogródku i są ciągle ujebane 

Te buty to chyba ze śmieciarki wyleciały? :D  Jak przeczytałem co wymieniacie np. Tybulary to po wygoglowaniu na serio ktoś w tym chodzi? albo mówicie, że będzie modny fryz na wujka HI Hi Hi. Może ktoś mi wyjaśnić kto ustala taką "modę" np. że cała gimba itd. raz chodzi w nike air force, potem fluxy itd.? Albo to zawijanie spodni na samym dole i zakładanie tych skarpetek dla krasnali(nie zimno wam?)  I zgadzam się po części z  @Dardo20 Nwm co będzie "modne" w tym roku, ale wiem, że będzie niezły ubaw widząc to.

Opublikowano

@kubatoja 

przeciez pinroll przy denimie jest ok, lepsze to niz dzwon na pol nogi ;]]]]]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hype na tubulary wg mnie juz minal xD

z pseudo sadboyow oczywiscie topbk

fit allwhite allblack jest wg mnie git

wg mnie nie bede popierdalali w dzwonach z 90' xD

modle sie aby nie bylo wysypu tego spierdolonego vaporwave'u

a fryzurka to na naziste popularna bedzie xD

co ty masz do vaporu btw? ;x

@AntyWarn bucket haty (sam mam)

pewnie wiekszosc bedzie chodzic w koszulkach yung leana i przyjdzie moda z azji tym razem 

Opublikowano

@kubatoja 

przeciez pinroll przy denimie jest ok, lepsze to niz dzwon na pol nogi ;]]]]]

pinroll się kręci na buty, a nie na denim, chyba że mowa o selvage, co nie zmienia faktu ze do chujowych butów to ja bym nawet nie zakręcił

Opublikowano

polacy ogarna ze na aliexpress za 25$ mają ADIDAS YEEZY BOOST 350 I BEDA POPIERDALAC W FEJACH

100% szur predictions

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

polacy ogarna ze na aliexpress za 25$ mają ADIDAS YEEZY BOOST 350 I BEDA POPIERDALAC W FEJACH

100% szur predictions

moja dusza jebanego cebulaka podpowiada mi żebym też kupił se podjeby z ali bo mnie nie stać

ale walcze z tym jak narazie skutecznie

módlcie się za mnie

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

moja dusza jebanego cebulaka podpowiada mi żebym też kupił se podjeby z ali bo mnie nie stać

ale walcze z tym jak narazie skutecznie

módlcie się za mnie

te feje są tak powykrzywiane że z 20 metrów widać ze nei legitne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...