Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Tryb offline niedostepny

Sensaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem dotyczy gry staem , nie pirata

Witam. sciagnalem sobie gta od R.G mechanics grałem ale na 12 % wywalalo z gry. Usunalem . teraz jest promocja na gta -40% i kupiłem na steam pobrałem ale nie moge grac. Proszę o pomoc. Ma to związek z tym gta piraconym , którego usunalem predzej. Wyskakuje problem ze social club nie moze sie polaczyc bo jest dostepny dla kont które logowały sie wczesniej na tym pc. Dodam ze usunalem social club zainstlowane predzej i zainstalowalem te z folderu steam z gta 5

http://zapodaj.net/f...4cee0f.png.html

PROSZE O POMOC

Wojownik Mental 48 ON/OFF

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

Dzieje się tak od razu po uruchomieniu gry? Jeśli nie to po prostu zaloguj się na konto, bo jest ono wymagane nawet do gry w trybie offline. ­

Opublikowano

Dzieje się tak od razu po uruchomieniu gry? Jeśli nie to po prostu zaloguj się na konto, bo jest ono wymagane nawet do gry w trybie offline. ­

Odpalam gre z biblioteki steam i mam do wyboru Graj GTA v albo GRAJ GTA ONLINE bo wyborze obojętnie jakiej opcji występuje ten problem. Poprzednio grałem na piracie ale na wyprobowanie i tam Reloaded scracowal bo jak wchodziłem w gta zanim kupilem to było ze uzytkownik zalogowany nazwa(offline) i moze jest jakis wpis w rejestrze albo gdzies w plikach systemowych?

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/215176567

Problem wynika z winy Rockstar Games, musisz poczekać ;)

­

Czy to moze pomóc ? http://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/611703999965387677/?l=polish

bo mi sie wydaje że to wina tego pirata, bo piszę coś o poprzednich wersjach uruchamianych na PC, a reloaded skrakowal Sociala i gta uruchamialo  mi sie jako użytkownik(offline)

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

Aha, no to ja raczej ją zwrócę. Nie po to płaciłem 40 euro żebym nie mógł sobie pograc. Z tego co wyczytałem nie pierwszy raz się taki błąd zdarza. Gówno a nie gra

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

Aha, no to ja raczej ją zwrócę. Nie po to płaciłem 40 euro żebym nie mógł sobie pograc. Z tego co wyczytałem nie pierwszy raz się taki błąd zdarza. Gówno a nie gra

to nie wina gry tylko samego twórcy

Opublikowano

Tak czy siak zapłaciłem 40 euro nie po to żebym mógł sobie na gre w bibliotece popatrzeć. Już zwróciłem :)

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

Robiłem to i niestety nie pomogło :) Nigdy nie piszę tematów od razu. sam próbuję znaleźć sposób na początku :) pomoc kogoś z zewnątrz to ostateczność :)

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/200146066

Sciągnijcie z tego linku plik i wszystko działa.

@filipxmen

Widziałeś w ogóle datę tego tematu?

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...