Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista | Technik dla Twojego serwera! Konfigurowanie, pisanie, spolszczanie pluginów i wiele innych

cubeman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8298514125306841090428.png

Witam! Nazywam się Michał, w sieci posługuję się nickiem cubeman.
Zostanę programistą/technikiem Twojego serwera. Oferuję:

- konfigurowanie serwera dedykowanego (dystrybucje Linuxa),
- pisanie wtyczek BukkitAPI - Java,
- modyfikowanie wtyczek BukkitAPI - Java,
- spolszczanie wtyczek BukkitAPI,

- instalowanie wtyczek BukkitAPI,

- tworzenie, konfigurowanie i modyfikowanie baz danych,
- instalację strony internetowej wraz z rankingami i/lub forum na licencji IP.Board (3.4.x albo 4.0),
- pomoc w doborze hostingu, pomoc z finansami,

- utworzenie i konfigurację SMSów premium (SMSy za rangi itd.),

- wysoką dostępność, pomoc Twoim graczom i administrowanie Twoim serwerem,

i wiele, wiele więcej, a wszystko wykonane w zabójczym tempie!

Przekonaj się, co sądzą o moich usługach moi byli klienci (ursus987, Ceglinio, Rocketovsky99):

7251414510748511279080.png

Zapraszam wszystkich do kontaktu i nawiązania współpracy! :)
mail: michalprusak(małpka)slowacki.edu.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A stworzylbys stronę www? Chodzi mi o napisanie jej w php/html/CSS dla serwera? Chciałbym mieć sklep (wklejony kod html o lvlup) i forum w zakładce nazwa.pl/forum. Chciałbym mieć też ile jest slotow na serwie ile aktualnie zajętych jakieś miejsce na ogłoszenia etc.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Serdecznie odradzam! nie dość, że ten Pan pisze pluginy z pomocą poradników, to się nie wyrabia.

Pewnie pan meehoweq nie wie o co chodzi to przypomnę, że tworzyłeś ze mną serwer. Teraz się przypomina?

Tydzień pisał dla mnie RandomTP w 3 tygodnie napisał proste Toolsy, miałem pluginy? To źle? Nie. Nie dość że same pluginy były ch*jowo napisane, to sam meehoweq uważał że powinien dostać 150 zł za te pluginy, bo były wyśmienicie napisane.

ODRADZAM!!

Opublikowano

­@.Light - Proszę poprzeć swoją wypowiedź dowodami. Nie pamiętam, żebym Panu cokolwiek oferował. Poza tym, nie piszę pluginów z pomocą poradników, a czasu trochę też upłynęło :)

Opublikowano

Co do wszystkich wypowiedzi:

Ostatnio miałem trochę mniej czasu, co było spowodowane ostatnimi sytuacjami w mojej rodzinie. Jest już ok, nadal przyjmuję zlecenia.­

Opublikowano

Witam serdecznie, jeżeli jesteś zainteresowany współpracą(najlepiej partnerstwem) w tworzeniu serwera to zapraszam do kontaktu. Zbieramy dopiero ekipę, jest nas 2/3, mamy chęci więc jeżeli masz ochotę to czekamy właśnie na Ciebie.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serdecznie odradzam! nie dość, że ten Pan pisze pluginy z pomocą poradników, to się nie wyrabia.

Pewnie pan meehoweq nie wie o co chodzi to przypomnę, że tworzyłeś ze mną serwer. Teraz się przypomina?

Tydzień pisał dla mnie RandomTP w 3 tygodnie napisał proste Toolsy, miałem pluginy? To źle? Nie. Nie dość że same pluginy były ch*jowo napisane, to sam meehoweq uważał że powinien dostać 150 zł za te pluginy, bo były wyśmienicie napisane.

ODRADZAM!!

Ty jesteś smieszny sam jesteś technikiem i chcesz komuś zrobić na złość bo masz nie zła konkurencje ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Temat po miesiącu nieaktywności przenoszony jest do kosza ;>

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...