Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalna Oferta Techniczna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jestem Daloris, zajmuję się tworzeniem prywatnych serwerów od ponad dwóch lat.

Posiadam bogate doświadczenie, które skłoniło mnie do napisania oferty właśnie tutaj.

Mam 16 lat i uczęszczam do szkoły informatycznej, gdzie na co dzień moje doświadczenie zwiększa się.

Ogarniam takie języki jak:

- C++ ( Potrafię edytować kod źródłowy )

- Python ( Potrafię kodować interface gry, tworzyć jakieś proste gui )

- Lua ( Potrafię pisać questy pod wszelakie systemy oraz pod misje )

-

Co oferuję ? 

- Postawienie serwera od zera,

- Napisania, wgrania parunastu nowości, jakie zleceniodawca sobie wymyśli,

- Zakodowanie Panelu Logowań, Wyboru Królestw, Wyboru Postaci etc itd.

- Edytowanie plików w jak najlepszy sposób ( staram się żeby każdy mój serwer był inny niż wszystkie )

- Zapewniam napisanie fabuły, biologa, polowań, metinologii, bosologii od zera pod serwer,

- Dodania zbroi, broni, wierzchowców, itd podesłanych przez zleceniodawce,

- Ogólnie robię wszystko co zleci mi zleceniodawca.

Czego oczekuję ?

- Dobrego kontaktu ( GG, tlf, skype, ts3, fb, itd )

- Uczciwości

- Wywiązania się z umowy

Od razu mówie, że nie dochodzę do żadnego teamu. Pracuję jedynie na zlecenia.

Zlecasz mi robienie serwera, ja go robię gdy będzie gotowy, stawiamy bete, poprawiam błędy i potem po starcie pomagam z ew. błędami których

nie wykryli beta testerzy i wgrywam aktualizację.

Jeżeli chcesz zmarnować mój czas to nawet nie pisz.

Mogę Ewentualnie Zrobić sam serwer od zera, lecz także szukam sponsora, który ogarnia. Pozdrawiam.

Kontakt:

Prywatna Wiadomość na MPC.

Opublikowano

Nie polecam. Jest to znany pan Nexus™, który pokazał ostatnio klase swoimi prywatnymi serwerami i brakiem jakiegokolwiek doświadczenia. Już asfen jest lepszą alternatywą jeżeli już szukacie kogoś do pomocy.

Jego serwery które miał ostatnie:

www.mpcforum.pl/topic/1475099-almaris2-dedyk-easymedium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1483949-niveriaeu-dedyk-easy/

Najlepsze co znalazłem w tej drugiej zapowiedzi to post ich sponsora, a dokładnie:

Ogłoszenia Parafialne !

Witam, z góry chciałem was przeprosić za taki nieudany projekt. Więcej nie zobaczycie serwera który nie ma prawa istnieć tak jak Niveria. Osoby odpowiedzialne za grę okazały się całkowicie nie odpowiedzialne i bezmyślne do tego oszukiwały mnie jak i was. Na projekcie poniosłem straty wysokości ponad 3 000 zł. SM`y które były kupione będą możliwe do doładowania na http://rayen2.pl/ do wszystkich osób przedzwonię i wyślę e-maile w jak krótszym możliwym czasie. Przepraszam was za zaistniałą sytuację. Taka sytuacja nie będzie więcej miała miejsca. 

Słowem końcowym. Dla czego tak się stało ? 

- Rozdawanie EQ 
- Sprzedawanie EQ 
- BUGI BUGI BUGI !!! 
- Podejście olewatorskie a nie działa to c**j. 

Bardzo mi przykto że tak się stało ale nie pozwolę sobie na takie działania pod moim szyldem więc serwer zostaje wywalony na bruk.

Pozdrawiam Kamil

Zastanówcie się 2x zanim do niego napiszcie, nie jest wart nawet sekundy rozmowy z Wami.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie polecam tej osoby pseudo technik aka nEXUS , mial serwer mega pobugowany , ma 16 lat :) dziecko + na jego serwerze ktory mial bodajze ostatni niveri* to sponsor stracil przez niego 3 tyś nie polecam tej osoby!! stracicie hajs i czas!

Opublikowano

Mimo tego że mnie poleciłeś, ja tego nie mogę zrobić.

Mieliśmy "umowę" co do jednego forum gdzie zrobiłem je wraz z Reygrasem i nie wywiązałeś się ze swojej części umowy.

Do tej pory kontaktu nie ma, urwał się z Tobą kontakt.

Życzę Ci powodzenia.

Opublikowano

Nie polecam. Jest to znany pan Nexus™, który pokazał ostatnio klase swoimi prywatnymi serwerami i brakiem jakiegokolwiek doświadczenia. Już asfen jest lepszą alternatywą jeżeli już szukacie kogoś do pomocy.

Jego serwery które miał ostatnie:

www.mpcforum.pl/topic/1475099-almaris2-dedyk-easymedium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1483949-niveriaeu-dedyk-easy/

Najlepsze co znalazłem w tej drugiej zapowiedzi to post ich sponsora, a dokładnie:

Ogłoszenia Parafialne !

Witam, z góry chciałem was przeprosić za taki nieudany projekt. Więcej nie zobaczycie serwera który nie ma prawa istnieć tak jak Niveria. Osoby odpowiedzialne za grę okazały się całkowicie nie odpowiedzialne i bezmyślne do tego oszukiwały mnie jak i was. Na projekcie poniosłem straty wysokości ponad 3 000 zł. SM`y które były kupione będą możliwe do doładowania na http://rayen2.pl/ do wszystkich osób przedzwonię i wyślę e-maile w jak krótszym możliwym czasie. Przepraszam was za zaistniałą sytuację. Taka sytuacja nie będzie więcej miała miejsca. 

Słowem końcowym. Dla czego tak się stało ? 

- Rozdawanie EQ 

- Sprzedawanie EQ 

- BUGI BUGI BUGI !!! 

- Podejście olewatorskie a nie działa to c**j. 

Bardzo mi przykto że tak się stało ale nie pozwolę sobie na takie działania pod moim szyldem więc serwer zostaje wywalony na bruk.

Pozdrawiam Kamil

Zastanówcie się 2x zanim do niego napiszcie, nie jest wart nawet sekundy rozmowy z Wami.

Pozdrawiam :)

Udowodnij mi, że jestem tą samą osobą co Nexus ;) 

Nie pieprz głupot idioto. Póki nie dowiesz się prawdy.

Więc czekam na dowód, że Nexus to jestem ja ( śmiechłem )

Nie polecam tej osoby pseudo technik aka nEXUS , mial serwer mega pobugowany , ma 16 lat :) dziecko + na jego serwerze ktory mial bodajze ostatni niveri* to sponsor stracil przez niego 3 tyś nie polecam tej osoby!! stracicie hajs i czas!

Nie robiłem Niverii, nie wiem o czym ty mówisz :) Mam 16 lat, a spójrz na swój głos jaki masz podczas nagrywania filmików masz 15 lat człowieku :)

Mimo tego że mnie poleciłeś, ja tego nie mogę zrobić.

Mieliśmy "umowę" co do jednego forum gdzie zrobiłem je wraz z Reygrasem i nie wywiązałeś się ze swojej części umowy.

Do tej pory kontaktu nie ma, urwał się z Tobą kontakt.

Życzę Ci powodzenia.

Nie współpracowaliśmy ani razu.

Opublikowano

Polecam Nexusa, technik ogarnięty, z ogromnymi umiejętnościami.
Posty osób wyżej, które go nie polecają, mało o nim wiedzą, a gadają rzeczy o których nawet nie mają pojęcia.
Jeśli szukacie dobrego technika, to polecam Nexusa. 

Opublikowano

Polecam Nexusa, technik ogarnięty, z ogromnymi umiejętnościami.

Posty osób wyżej, które go nie polecają, mało o nim wiedzą, a gadają rzeczy o których nawet nie mają pojęcia.

Jeśli szukacie dobrego technika, to polecam Nexusa. 

Niestety pomyliły Ci się osoby kolego :)

Z nexusem mam tyle wspólnego co piernik z wiatrakiem.

Opublikowano

Każda Twoja wypowiedź poprawia mi humor.

Co z tego, że ma 16 lat?

Wyśmiewasz jego wiek, jakbyś był starszy. Szkoda tylko, że on potrafi składać zdania i używać znaków interpunkcyjnych, a Ty nie.

Na jakim silniku robisz srv?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...