Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reign of Kings - czy warto?

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam dylemat. Nie wiem czy warto jest kupować tą grę Reing of Kings? Jest patchowana dosyć często? Słyszałem, że są tam jakieś lagi, nadal są? Może polecacie coś innego w podobnej cenie? Myślałem też o ARK: Survival Evolved ale chyba nie chcę tego kupować ponieważ gra jest strasznie nie zoptymalizowana. W takim razie coś innego? H1z1 mam, rusta tak samo, miscreated również, dayz mi się nie podoba to nowe. The Forest również takie sobie. 

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, gra jest w miarę często poprawiana, a devi na bieżąco informują o postępach nad produkcją.

Tym bardziej warto, bo na Steam'ie jest teraz przecena i kosztuje tylko 5 euro.

Co do innych tego typu gier to polecam Nether, aktualnie za 2 euro na Steam'ie.

Za taką cenę warto, gra ma naprawdę bardzo fajny mroczny klimat i może się podobać.

Opublikowano

Nethera również posiadam :P A są jakieś czteropaki na steamie, które warto kupić do około 20 euro? 

Opublikowano

Nethera również posiadam :P A są jakieś czteropaki na steamie, które warto kupić do około 20 euro? 

Jeżeli chodzi o gry innego typu to polecam PAYDAY 2, niecałe 14 euro za czteropak.

Idealny tytuł do gry z ekipą znajomych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lagi sa tylko na serwerach, na ktorych sam masz wysoki ping. Czyli dla przykladu jesli Ty, bedac w Polsce znajdziesz sobie Chinski/Koreanski serwer to lagi bedziesz miec :) 

Ale jesli masz nawet zwykla neostrade - bedzie smigalo bez lagow. Patche wydawane sa czesto, devi aktywnie odpisuja na forum na temat problemow wiec nawet mimo teoretycznego wydania gotowego produktu wciaz go naprawiaja. 

Jesli lubisz budowanie zamkow, zakladanie gildii, choragwie i oblezenia - cos dla Ciebie :) 

Chetnie pogram w ekipie, gdyby ktos chcial to PW. 

leaderboard-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...