Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

premka

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbliżam się do pierwszej VIII (do KV4), bardzo kusi mnie amerykańska linia HT, zamierzam robić TD ruskie oraz muszę pomyśleć o jakiejś artylerii do misji. Wszystko spoko tylko drastycznie brak kasy na cokolwiek. Zastanawiam się nad jakąś premką na niski tier (zamierzam wydać max 2000 golda) do zarabiania. 

Myślałem o Churchill'u III lub Chi Nu Kai ale nie wiem czy to dobry wybór. Który czołg byście mi polecili i czy wgl ma to sens czy jednak lepiej zarabiać zwykłym czołgiem na V-VI tierze?

Dodam, że jeśli premka to tylko HT, TD i MT, bo lekkimi i artami grać nie umiem zbyt dobrze. 

Opublikowano

Churchill to najlepszy wybór na low tier, ale ten czołg bez załogi to kompletny s**t. Imo nie ma lepszego wyboru. Z racji, że jesteś nowym graczem nie ma co inwestować w 8t, skoro nawet 1 nie masz odblokowanego.

Opublikowano

Churchill to najlepszy wybór na low tier, ale ten czołg bez załogi to kompletny s**t. Imo nie ma lepszego wyboru. Z racji, że jesteś nowym graczem nie ma co inwestować w 8t, skoro nawet 1 nie masz odblokowanego.

No właśnie nie mam do niego przekonania przez takie czołgi jak OI exp, kv1 czy tez t1 heavy. Na wyższych tierach to już wgl będzie kiepski ale głównie zależy mi na tej kasie, a nie na zabawie nim więc nie wiem czy będę miał ochotę na siłę expić załogę. Jedynie mógłbym przenieść załogę z KV3 ale ona i tak ma tylko jeden perk.  

Ja od siebie polecę T-25, bardzo przyjemny czołg. 

Często go widuje w grze i powiem ci, że nie mam do niego przekonania. Nie czytałem nic o nim ale na podstawie gry przeciwko tym czołgom stwierdzam, że poza pokaźną liczbą hp jak na meda to nic dobrego nie prezentuje. Chyba, że pomyliłem czołgi to sory. Co do medów to właśnie chi nu kai (tylko mm ma on kiepskie) wydaje mi się najlepszy na ten tier ale skoro już mam wydać prawdziwe pieniądze to wolę trochę podyskutować.

Exelsior też jest spoko :P

Wydaje mi się, że churchill jest lepszy. 

Opublikowano

1 perk wystarczy. Można powiedzieć, że załogę masz.

Churchill w wierzę łapię wszystko, a Exelsior nie do końca :)­

Wieżę*

Niby łapie, ale nowi gracze z którymi on walczy nie zawsze mają o tym pojęcie - do tego tą wieże można kątować.

Opublikowano

T-25 to bardzo fajny czołg, łatwo się nim gra, i dobrze zarabia. Ma wiele zalet takich jak: działo, prędkość. Minusem tego czołgu jest obrót wieży 

Opublikowano

Hmmm póki co jest najbardziej przekonany do tego churchilla III ale niech zdecyduje zarobek. Którym czołgiem premium, V tier najwięcej się zarabia? tzn czy jest jakaś różnica w zdobywaniu kasy (poza kosztem ammo i naprawą) w wyżej wymienionych czołgach?

Opublikowano

Kupiłem churchilla i nie jest źle. Dmg dużych nie robię, bo przy dobrych wiatrach wpada tylko około 1000 ale kasa fajnie idzie. Przód mnie zaskoczył pancerzem i mm póki co ma fajne. Zadowolony jestem po pierwszych bitwach ;)

do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...