Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika do mbota

CycekTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nwm czy jest poradnik do M-Bot do TeamSpeak jak tak czy dasz rade dac mi linka do tego ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jeśli masz jakiś problem z aplikacją m-bot to pisz od razu jaki lub kontaktuj się z Klasskai oczywiście jeśli posiadasz legalnie zakupioną kopię owego oprogramowania.

Opublikowano

poradnika nie widziałem nigdzie ale napisz z czym masz problem to pomogę 

Jeśli masz jakiś problem z aplikacją m-bot to pisz od razu jaki lub kontaktuj się z Klasskai oczywiście jeśli posiadasz legalnie zakupioną kopię owego oprogramowania.

spoko, ale czy w dacie rade napisać dla mnie poradnik takie podstawy np, żeby pisało na kanale kto z administracji jest on-line i takie tam.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

spoko, ale czy w dacie rade napisać dla mnie poradnik takie podstawy np, żeby pisało na kanale kto z administracji jest on-line i takie tam.

),
			'crewOnline' => array(
				'write_channel' => 308(KANAL_NA_KTORYM_MA_TO_BYS_W_DESC),
				'groups' => array(166,14,15,16,18,19,20,177 - TU ID GRUP ADMINOW),
				'text_top' => '\n [center][size=11]Status Administracji.[/center]\n\n',
				'text_bottom' => '',
				'channel_name' => '˖ Administracja Online: '

Na chwile obecną nie ma takiego poradniku, tu masz config eventu, który odpowiada za administracje online.

Jeśli chciałbyś uzyskać pomocy dot. całej konfiguracji bota, śmiało możesz do mnie pisać pw :)

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś mbot'a to powinieneś otrzymać wskazówki (poradnik) od Przemka.

Widząc zapytanie o konfiguracje są dwie opcje:

a ) Posiadasz skrypt od osoby trzeciej, czyli nie Ty go kupiłeś

b ) Dorwałeś okrojoną wersje i 70% Ci nie zadziała

Opublikowano

Oryginalny bot jest w sprzedaży.

Jeśli go zakupiłeś, masz pełny support ze strony sprzedawcy.

Skoro masz go z nieznanego źródła, to posiadasz go nielegalnie, a z tego co wiem, forum to nie wspiera piractwa.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...